Advert
Advert

Essum Saatçi adaylığını açıkladı

Eğitimci, girişimci, iş kadını Essum Saatçi Aslan, Saadet Partisi Karaköprü belediye başkan adayı olduğunu açıkladı.

Essum Saatçi adaylığını açıkladı
Essum Saatçi adaylığını açıkladı Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Nevali Hotel’de bir basın toplantısı düzenen basın toplantısına Saadet Partisi il başkanı Niyazi yanmaz ve Partililer katıldı. toplantıda Essum Saatçi Aslan, Saadet Partisi’den Karaköprü Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Aslan, Karaköprü’deki bütün vatandaşların oylarına talip olduğunu ifade ederek herkesi ve her kesimi kucaklayan şeffaf, çağdaş bir belediye anlayışıyla yola çıktıklarını belirterek, “Sebahattin Cevheri’nin adaylığını desteklediğini ve Şanlıurfa’ya bir heyecan kattığını, Karaköprü’de değişimin şart olduğunu dile getirdi.

Essum Saatçi Aslan kimdir?

Şanlıurfa’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Urfa’da tamamlayıp Hacettepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünde okudu.Ardından Çukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyat bölümünden mezun oldu. 2009 yılından beri Şanlıurfa’da eğitim anlamında çalışmalar yapmaktadır. 2013 yılında Nevali Otelin açılışını gerçekleştirerek turizm alanında faaliyetler göstermektedir. Urfa Medeniyet turizm araştırma derneği, Türkiye ortak nesiller entegrasyonu derneği Şanlıurfa temsilciliği ve bir çok STK’da görev aldı.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş saadet partisi karaköprü belediye başkan adayı essum saatçi aslan aday
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı