Advert
Advert

Canpolat Herkesin duasına ihtiyacımız var

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat ev ziyaretlerini sürdürüyor. AK Başkan adayı Canpolat, herkesin dua ve desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi.

Canpolat Herkesin duasına ihtiyacımız var
Canpolat Herkesin duasına ihtiyacımız var Admin
Advert

Dini Kanaat Önderleri, hastalar, ev ziyaretlerinde karşılaştığı aile büyükleri ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek hayır dualarını ve desteklerini isteyen AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden ve Şanlıurfa’nın Kanaat Önderlerinden Mustafa Kılıç hocayı ziyaret edip hayır dualarını aldık. Rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Daha sonra Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Rabbimden bütün hastalara acil şifalar diliyoruz. Herkesin dualarına ihtiyacımız var” dedi.

Bizleri misafir eden herkese teşekkür

Mahalle mahalle ev ziyaretleri de gerçekleştirdiklerini belirten AK Başkan adayı Canpolat, “Haliliye ilçesi Bağlarbaşı mahallesindeki hemşehrilerimize ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Gönül Belediyeciliği diyerek çıktığımız bu yolda çalmadık kapı, sıkmadık el, almadık gönül bırakmayacağız. Söz verdik, hep birlikte çok çalışacağız. İlçe Başkanımız Süleyman Aksu ile beraber Bağlarbaşı mahallemizde Alpay, Ekinci, Şakak ve Yalçın ailelerinin evlerine misafir olduk. Vatandaşlarımızın samimi sohbetlerinden ötürü şükranlarımızı sunuyoruz. Gösterdikleri ilgi, alaka ve samimiyetlerinden dolayı Alpay, Ekinci, Şakak ve Yalçın ailelerine teşekkür ederiz. Gittiğimiz her evde bizleri misafir eden, sevgi ile bağırlarına basan hemşehrilerimize candan teşekkür ederiz” diye konuştu.

Seçim Büromuza gelenlere de teşekkür

AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, günün yorgunluğunu geç vakitte de olsa Seçim Bürosuna giderek ordaki vatandaşlarla, sevenleriyle sohbet ederek gidermeye çalıştığını, kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

urfa çağdaş şanlıurfa haliliye başkan adayı mehmet canpolat ev ziyareti destek
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı