Advert
Advert

Yıldız, Beyazgül ve Kuş kırsalda

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve Eyyübiye İlçe belediye başkan adayı Mehmet Kuş ile birlikte Şanlıurfa kırsalında seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Yıldız, Beyazgül ve Kuş kırsalda
Yıldız, Beyazgül ve Kuş kırsalda Admin
Advert

AK Başkan ve Belediye Başkan adayları, her gittikleri yerde Başkan adayları ve AK Parti için destek olmalarını istiyorlar.

Halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak düşündüklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; AK Parti kadrolarının belediyelerdeki başarılarının gerisinde, halka hizmeti Hakk’a hizmet bilen bir paradigma değişikliği vardır. Belediyecilikteki tecrübemizi ve birikimimizi sürekli zenginleştirerek, geliştirerek, büyüterek tüm Türkiye’nin hizmetine sunduk ve sunmaya devam edeceğiz. Büyükşehirlerimizde, illerimizde, ilçelerimizde, beldelerimizde kazanacağımız her başarı, ülkemizin aydınlık yarınlarına tutulmuş bir ışık olacaktır. Şanlıurfa’mıza da en iyi hizmeti aynı doğrultuda ve vatandaşlarımızla hep birlikte istişareler sonucunda gerçekleştireceğiz. ‘Memleket işi gönül işi’ diyerek, ‘Gönül Belediyeciliği’ ile AK Parti olarak milletimizin hizmetine talibiz” dedi.

Taşlıca sakinlerine ve Şeyhanlı aşiretine teşekkür

AK Başkan Yıldız ve Başkan adayları Beyazgül ve Kuş, İl ve Eyyübiye Teşkilatı Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Taşlıca Mahallesinde ev toplantısına katılarak mahalle sakinleri vatandaşlarımız ile istişarelerde bulundular.

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Eyyübiye Belediye Başkan adayımız Mehmet Kuş ile birlikte Şeyhanlılar Fedeasyonu Başkanı İsmail Şeyhanlı ve Şeyhanlı aşiretine mensup vatandaşlarımızla bir araya gelerek, vermiş oldukları destekten dolayı Şeyhanlı aşiretine teşekkür ettiler.

Taşlıca Mahalle Muhtarı Halil Dengiz ve Ubeydi Aşiretine mensup vatandaşlarımızla da bir araya gelerek istişarede bulunduktan sonra Kotanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Basyan'ın organize ettiği mahalle toplantısına katılarak, seçim süreciyle ilgili vatandaşlarımızla hasbihal edip, destekleri için şükranlarını ilettiler.

Taşlıca Mahalle Muhtarı Halil Dengiz'in düzenlemiş olduğu toplantıya AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş'un yanı sıra AK Partili yöneticiler ile katılarak, burada bulunan vatandaşlardan destek istediler.

Taşlıca oyları AK Partiye

Taşlıca Mahalle Muhtarı Halil Dengiz ise, bütün mahalle olarak Büyükşehir ve Eyyübiye’de oylarını AK Partiye vererek Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş'a tam destek vereceklerini söyledi.

urfa çağdaş şanlıurfa ak parti başkan adayları kırsal kesim destek
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı