Advert
Advert

Okul Sporları Dart İl Birinciliği Turnuvası yapıldı

Haliliye halk eğitim ve ASO müdürlüğünün dart kursu öğrencileri okul sporları dart il birinciliği turnuvasına damga vurdu!

Okul Sporları Dart İl Birinciliği Turnuvası yapıldı
Okul Sporları Dart İl Birinciliği Turnuvası yapıldı Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Dart antrenörü İsmail Demir, yaptığı açıklamada, “Haliliye Halk Eğitim ve ASO Müdürlüğü tarafından onaylanıp Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan gerekli imkanlarla Ahmet Yesevi Gençlik Merkezinde Dart Kursu gören Kursiyerlerin arasından 2 okul takımı oluşturularak geçen hafta düzenlenen 2018-2019 Sezonu Şanlıurfa Okul Sporları Dart İl Birinciliği Turnuvasında GENÇ ERKEKLER de yarışan öğrencilerimiz Urfa Anadolu Lisesi olarak İl Şampiyonu, YILDIZ ERKEKLER de yarışan öğrencilerimiz ise Göbeklitepe Orta Okulu olarak İl 2.'si oldular. Dereceye giren kurs öğrencilerimizden 2 takımımızda Şanlıurfa İlini temsilen Şubat ayında yapılacak olan Bölge müsabakalarında yarışmaya hak kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik ederek başarılarının devamını dileriz.

Bu vesile ile öncelikle Şanlıurfa da yeni olan Dart sporunda öğrencilerimizin adım adım güzel başarılara imza atmasına ve yükselmesine vesile olan Haliliye Halk Eğitim ve ASO Müdürlüğü'ne, Büyükşehir Belediyesi'ne, Ahmet Yesevi Gençlik Merkezi Müdürlüğü'ne, karaköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ve Şanlıurfa TBBDF İl Temsilciliğine sonsuz Teşekkürlerimizi sunarız....” Dedi.

Urfa Çağdaş şanlıurfa çağdaş dart turnuvası antrenör ismail demir
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı