Advert
Advert

Şerif Bendaş’tan alışılmadık vaat

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesi Beldiye başkan aday adaylığını için HDP’den müracaat eden Şerif Bendaş, partisinin aday göstermesi halinde ilk işlerinin makam aracını ve korumaları kaldırmak olduğunu açıkladı.

Şerif Bendaş’tan alışılmadık vaat
Şerif Bendaş’tan alışılmadık vaat Admin
Advert

Aziz Budak – Mehmet Toprak – Urfa Çağdaş/

31 Mart 2019 tarihind yapılacak yerel seçimler için HDP’den Karaköprü Belediye Başkan aday adayı olan Şerif Bendaş, bu halk için elimizi değil, bedenimizi taşın altına koymaya hazırız dedi.

HDP İl Teşkilatına gerekli evrakları vererek Karaköprü Belediye Başkan aday adayı olan Şerif Bendaş şu açıklamayı yaptı:

“Sevgili dostlarım, büyüklerim HDP Karaköprü Belediye Eş Bşklığı için aday adayıyım. Bu kent için, bu halk için elimize de bedenimizi de taşın altına koymaya hazırız. Hep beraber güzel günlere erişebilme ümidi ile aday adayı oldum. Partimiz aday gösterir halkımızda bu göreve layık görürse ilk işimiz; makam odasını, makam aracını ve korumaları kaldırmak olacaktır. Bunların yerine kapısı daima açık mütevazi bir başkanlık odası, bir yardımcı arkadaşla kendi özel aracımızı kullanıp topluma hizmet etmeye çalışacağız. İnsanlar kendi seçtiklerinin kendilerine hizmet için var olduğunu görecekler.

Kötü yönetilmek kaderimiz değil, değiştirebiliriz. Merkez ilçelerde bu sultayı kırıp halkın özlem duyduğu gerçek belediyeciliği bu topluma kazandırabiliriz.”

M.Şerif Bendaş

1978 Şanlıurfa  doğumlu. İşletme bölümü Üniversite terk. Çeşitli sosyal derneklerde yöneticilik ve gazetede köşe yazarlığı yaptı. 2018 HDP Haliliye ilçe eş bşk ve 27.dönem milletvekili adayı. Evli 2 çocuk babası.

urfa çağdaş şanlıurfa karaköprü yerel seçim belediye başkanlığı aday adayı şerif bendaş
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı