Advert
Advert

Rıdvan Yavuz Büyükşehir’e talip

Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanlığı aday adaylığına Rıdvan Yavuz, HDP’den müracaat etti.

Rıdvan Yavuz Büyükşehir’e talip
Rıdvan Yavuz Büyükşehir’e talip Admin
Advert

Mehmet Toprak- Urfa Çağdaş/

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanlığına Rıdvan Yavuz’da talip oldu. Rıdvan Yavuz, HDP İl Başkanlığına gerekli evrakları vererek Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığı müracaatı için gerekli evrakları verdi.

Aday adaylığı müracaatından sonra bir açıklama yapan Rıdvan Yavuz, "Bugüne kadar bütün görev ve sorumlulukları yerine getirmeye çalıştığım partimiz HDP’nin URFA Büyükşehir EşBaşkan AdayAdayı başvurumuzu yaptık. Halkımız ve demokratik siyaset adına hakikatin izinde olmaya devam edeceğiz. İddiamız var, Umudumuz büyük. Mutlaka kazanacağız.” Diye konuştu.

Mehmet Toprak: Rıdvan YAVUZ kimdir?

1982 Urfa doğumlu. İlköğrenimini Urfa İsmet paşa ilkokulunda okudu. Ortaokul ve lise eğitimini Urfa Anadolu lisesinden 2001 tamamladı. 2007 yılında Çukurova Üniversitesi mühendislik mimarlık fakültesi mimarlık bölümünden mezun olan Yavuz 2007 yılından bu yana mimari proje, tasarım, inşaat ve taahhüt alanlarında halen özel sektörde çalışmaktadır. 2009-2013 yılları arası BDP Urfa merkez ilçe yönetiminde görev aldı. 2013-2015 BDP Karaköprü ilçe eşbaşkanlığı yaptı, 2015-2016 ve 2017-2018 yıllarında 2 dönem HDP URFA il eşbaşkanlığı görevini yürüttü. 2016-2017 Viranşehir belediyesi İmar biriminde çalışıp kayyum atanınca istifa etti. 2011-2013 döneminde URFA Mimarlar Odası yönetim kurulu ve aynı dönem TMMOB il koordinasyon kurulu üyeliği yapan Yavuz evli ve 1 kız çoçuk babasıdır.

urfa çağdaş şanlıurfa hdp aday adayı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı