Advert
Advert

Abdülkerim Gök’ten ŞUÇGAD’a Ziyaret

AK Parti’den Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Abdülkerim Gök Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

Abdülkerim Gök’ten ŞUÇGAD’a Ziyaret
Abdülkerim Gök’ten ŞUÇGAD’a Ziyaret Admin
Advert

24.Dönem Şanlıurfa Milletvekili, Cumhurbaşkanlığı Bütçe ve Strateji Daire Başkanlığında görevlerini yapan ve şimdide AK Parti’den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracatında bulunan Abdülkerim Gök Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneğini ziyarette bulundu. Aday adayı Gök’ü ŞUÇGAD Başkan Tahir Gülebak, Sabah Gazetesi Şanlıurfa Temsilcisi Mehmet Yıldırım, Yeni Urfa Gazetesi Haber Müdürü Mehmet Er karşıladı.

Ziyaret esnasında konuşan Gök, aday adaylığı sürecinin nasıl geliştiğinden bahsederek tamamen halkın isteği doğrultusunda büyükşehir’e aday adayı olduğunu ve çıkacakları bu yolda Urfa’ya ve Urfalıya hizmet etmek istediklerini daha öncede AK Parti’den aldığı görevlerden ve yaptığı çalışmalarla bu işin üstesinden gelebileceğinin altını çizdi. Belediye başkan adayı olduğunda ve başkanlık görevine geldiğinde işin tamamen şeffaflık ve halka hizmet odaklı olacağını da belirten Gök, bu süreçte en büyük güç olan halkın ve basının desteğini beklediklerini belirtti.

Büyükşehir Aday Adayı olan Abdülkerim Gök’ün gerçekleştirdiği ince ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gülebak, Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerden dolayı aday adayı olan herkese başarılar dileyerek, çıkılan bu yolda tek temennilerinin işi bilen, işin ehli olan aday adayların aday gösterilip bunlarında tek gayelerinin halka hizmet olması gerektiğini söyledi. Başkan Gülebak son olarak Büyükşehir aday adayı Abdülkerim Gök’e başarılar diledi.

urfa çağdaş şanlıurfa seçim aday adayı abdulkerim gök
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı