Advert
Advert

Küçük Berivan göğsümüzü kabarttı

Ankara’da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının yıldönümünde yapılan Atatürk’ü Anma Koşusu’na 500’ün üzerinde genç atlet katıldı. Koşuda Bozova Gençlikspor Kulübü’nden Berivan Çiçek Türkiye 5.’si olarak göğsümüzü kabartı.

Küçük Berivan göğsümüzü kabarttı
Küçük Berivan göğsümüzü kabarttı Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Ankara Hipodrom’daki Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu’na 525 atlet katıldı. Küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde yapılan yarışmalar öncesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına saygı duruşu ve anma merasimi gerçekleştirildi ve ardından müsabakalara geçildi.

Yapılan mücadelelerin ardından küçük kızlarda Ceyda Melek Pınar, yıldız kızlarda Fatmanur Turhan, genç kadınlarda ise Balkan Kros şampiyonu Urkuş Işık birinciliği aldı. Küçük erkeklerde Musab Kundakçı ilk sırada yer alırken, yıldız erkeklerde Furkan Mutlu, genç erkeklerde ise Ömer Şen ipi göğüsledi.

Şanlıurfa’dan 5 atletin katıldığı koşuda Bozova Gençlik Spor Kulübünden Berivan Çiçek küçük kızlarda Türkiye 5.’si olarak göğsümüzü kabarrtı.

Bozova Gençlikspor kulübü antrenörü Siyami Türkmen, “Kulüp olarak 5 sporcu ile 10 Kasım Atatürk’ü anma koşusuna katıldık. Küçük Kızlarda Berivan Çiçek Türkiye 5.si oldu. Küçük Berivan’ın bundan sonraki yarışmalarda hedefi daha büyük olacağına inanıyorum.” Dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş 10 kasım atatürkü anma koşusu berivan çelik türkiye 5.si atletizm bozova gençlik spor atlet
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı