Advert
Advert

İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Türkiye’de 81 İlde uygulamaya giren AK Parti İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı Şanlıurfa’da yapıldı.

İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı Admin
Advert

AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısına katılım yoğun oldu. Toplantıya Katılan isimler arasında; AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Genel Merkez MKYK Üyesi Mehmet Zeki Tuğrul, Şanlıurfa Milletvekili MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız, MKYK Üyesi Vildan Polat, Şanlıurfa Milletvekili Gülender Açanal, İlçe Belediye Başkanları ve teşkilat mensupları katılım sağladı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız konuşmasında; “Bu Kutlu Yolda, Bu sevda Uğraşında Beraber Yürüdüğümüz Yağan Yağmurda Beraber Islandığımız, kardeşlik Türkümüzün ilham kaynağı, Ak Partimizin Vicdanı Sevgili Genç kardeşlerim, sizleri genç bir yüreğin heyecanı ile selamlıyorum.

Ak Parti Bir Erdemliler Hareketidir. Ak Parti Dünya Düşman Olsa da Allah Bizden Yana Diye Haykıran Mazlumların Umut Kaynağı, Ezilmişlerin Gölgesinde serinledikleri Koca Bir Çınardır. AK Parti, bir inançtır, idealdir, şuurdur, bilinçtir. AK Parti, binlerce yıllık bir dava çınarının günümüzdeki genç ve taze filizidir. Ak parti Gençliği ise Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın da işaret ettiği bilgi gençliğidir, sorunun kendisi değil sorunun çözüm parçasıdır, tüketen değil üretime odaklı bir anlayışın odağıdır. Yine Cumhurbaşkanımız recep Tayyip ERDOĞAN’ında belirttikleri gibi siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır.  Yine Üstad Necip fazıl’ın da Tarif Ettiği gibi Mesele memleket Vatan Millet Olunca Sağına Soluna Bakmadan Ben Varım Diyebilen bir gençlik hareketidir. Ak parti gençlik kolları 1 Buçuk Milyon Üyesiyle Dünyanın En büyük gençlik oluşumudur. Ama daha çok gence ulaşmalı, Her genci Kazanmalı ve Her Genç Kalbe Dokunmalıyız.

Sevgili Gençler;

Gençlerimizin siyasette etkin olmasının kapısını Ak Parti açmıştır. Milletvekili yaşının 18’e düşmesi, teşkilat başkanımız Erkan Kandemir’in Gençlik oluşumundan gelmesi ve il başkanlarımızın gençlerden seçilmesi liderimizin gençlere ne kadar önem verdiğinin kısa birer göstergeleri. Yine okul, gençlik merkezleri, gençlik alanları ve sayısız proje ak parti zamanında hayat buldu.

Biz bu yola çıkarken uzun ince bir yoldayız, gidiyoruz gündüz gece dedik. Gideceğiz gündüz gece. Gençlere daha iyi bir Türkiye bırakabilmek için vesayete meydan okuduk. Gençlerimizden aldığımız enerji ile güç ile insanı yaşat ki devlet yaşasın diyerek reform üzerine reform yaptık. Gençlere inandığımız için Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ında Dediği gibi dünya 5'ten büyüktür diyerek küresel adaletsizliklere baş kaldırdık. Gençlerden aldığımız ilham ile 2023 hedeflerini ilan ettik. Gençlerimize güvendiğimiz için 2053, 2071 hedeflerini emanet ettik.

Geleceğimiz olan değerli gençler;

Sizlerden safahat’ı okumanızı istiyorum çünkü o ruhu, o inancı taşımaları, Akif’in özlemini duyduğu Asım’ın neslinin hayat bulmasına vesile olacaktır. Akif’teki insan, vatan ve millet sevgisini, dürüstlüğü, ahde vefayı, sözüne sadakati, mücadele ruhunu, kahramanlığı ve cesareti iyi anlamalı ve iyi okumalıyız. Okuyun, araştırın, pratik yapın. Sadece okumak yetmiyor. Gençler, öncelikle düşüneceksiniz, uygulayacaksınız. Kahraman gençlerimiz 15 Temmuz’daki FETÖ hainlerine karşı dik duruşlarıyla Feto’nun her bir ihanetçisine Recep Tayyip Erdoğan olmuştur. Bu vesileyle milli duruşunuzdan dolayı şükranlarımı sunuyorum

Sevgili gençler, teknolojinin ulaştığı seviyeye rağmen kitaplar hala kendini geliştirmek isteyenlerin hazineleridir. Ülkemizde mesele kitap okumama sorunudur ama ben yeni nesilden umutluyum. Bize sorgusuz, sualsiz biat eden cahil bir gençlik değil, neye inandığını, neyi savunduğunu, neyin mücadelesini verdiğini bilen, bunun için gereken her türlü donanıma sahip bir gençlik lazım. 15 Temmuz gecesi gördük ki işte bu vasıflara sahip gençlik, gerektiğinde ülkesi ve milleti için, istiklali ve istikbali için gözünü kırpmadan canını dahi ortaya koyabilmektedir. Sıra bu milletin tarihiyle, kültürüyle, değerleriyle bütünleşmiş gençliğin söz sahibi olmasına gelmiştir.

Gençler

Sadece iyi doktor, iyi öğretmen, iyi avukat olmak yetmez aynı zamanda iyi birer insan da olmamız gerekiyor. Bilgi ve hikmet. Bu iki kavramı unutmayın. Bilgisiz hikmet olmaz.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi  ‘Asıl olan milletin gönlünde yer etmektir. Bunu başaramadıysanız tarihin tozlu sayfalarında kaybolmaya mahkûm olursunuz.’

Sözlerime Üstad Necip fazıl’ın Şu Dizeleriyle Son veriyorum

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş ak parti gençlik kolları danışma meclisi toplantı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı