Advert
Advert

1-1 Eriyoruz

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele veren Şanlıurfaspor, 11 Nisan stadyumunda ağırladığı Pendikspor ile 1-1 berabere kalarak kötü gidişata devam ediyor.

1-1 Eriyoruz
1-1 Eriyoruz Admin
Advert

Şanlıurfa 11 Nisan stadyumunda oynanan karşılaşmayı Onur Bingöl, Murat Tuğberk Curbay ve Muratcan Ilgaz üçlüsü yönetti. Son 3 haftada aldığı kötü sonuçları telafi etmek amacında olan sarı yeşilli ekip bu arzusuna kavuşamadı. Maçın gollerini Şanlıurfaspor adına 17. Dakikada Halil Köçer atarken, konuk ekip Pendikspor’un golünü 68. Dakikada Yıldıray Koçal attı. Alınan bu sonuçla her iki takımda 14 olan puanlarını 15 yaptılar.  Şanlıurfaspor ligin 10. Haftasında deplasmanda Bandırmaspor ile karşılaşırken konuk ekip Pendikspor ise kendi evinde Konya Anadolu Selçukluspor’u ağırlayacak.

ŞANLIURFASPOR GALİBİYETE HASRET KALDI

Ligin 5. Haftasında kendi evinde oynadığı Kırklarelispor’u 2-1 mağlup eden Şanlıurfaspor ardından oynadığı 4 karşılaşmada da galip gelemedi. 5. Haftanın ardından oynadığı Bugsaşspor, Etimesgut Belediye, Manisa B.B ve Pendikspor karşılaşmalarından sadece 2 puan alabildi. Sarı yeşilli ekip bu maçlarda 3 gol atıp kalesinde ise 7 gol gördü.

ÜST SIRALARDAKİ TAKIMLARA KARŞI BAŞARI YOK

Ligde oynadığı 9 karşılaşmada 15 puan toplayan Şanlıurfaspor’da ilginç bir istatistik göze çarpıyor. Ligin ilk 9 sırasında yer alan takımlardan oynadığı Manisa B.B., Pendik, Bugsaş, Sivas Belediye ve Pendik maçlarından 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alabildi.

KRİTİK 8 HAFTA

Ligin ilk yarısının tamamlanması için kalan 8 hafta Şanlıurfaspor için çok kritik haftalar olarak göze çarpıyor. Son 8 haftada oynayacağı karşılaşmalardan 4 tanesi ligin üst sıralarında yer alan 4 takım ile olması Şanlıurfaspor adına zor bir dönemece girişin göstergesi olarak görünüyor. Şanlıurfaspor’un bu zorlu süreçten nasıl sonuçlarla çıkacağı merak ediliyor.

STAT: 11 Nisan

HAKEMLER: Onur Bingöl, Murat Tuğberk Curbay, Muratcan Ilgaz

ŞANLIURFASPOR: Ömer  - Samet, Benhur, Oğuzhan, Can (Dk. 76 Mehmet Albayrak), Cebrail, Emre Özkan, (Dk. 46 Mehmet Taşçı), Feridun (Dk. 76 Doğan), Halil, Onur, Fevzi

PENDİKSPOR: Emre Aydın - Hüseyin, Erdinç, Berk Neziroğuluları, Ömer Can, Mehmet Alaeddinoğlu, Ahmet (Dk. 85 Mahmut), Berk (Dk. 57 Yıldıray), Batuhan (Dk. 56 Okan), Mehmet Zahir Çınar

GOLLER: Dk. 17 Halil (Şanlıurfaspor) Dk. 68 Yıldıray (Pendikspor)

KIRMIZI KART: Dk. 62 Oğuzhan (Şanlıurfaspor)

SARI KARTLAR: Benhur, Oğuzhan, Feridun, Fevzi, (Şanlıurfaspor) Berk Neziroğuluları, Oktay, Okan, Erdirç (Pendikspor)

 

urfa çağdaş şanlıurfa urfaspor pendikspor beraber
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı