Advert
Advert

Şanlıurfalı sporcu Türkiye 3. sü oldu

2018-2019 sezonunda TBBDF Faaliyet programında yer alan 1. Ayak Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası 21-23 Eylül 2018 tarihlerinde Ankara'da Atatürk Spor ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşti. Şampiyonada Urfalı sporcu Süleyman Can Durmuş Türkiye 3. sü oldu

Şanlıurfalı sporcu Türkiye 3. sü oldu
Şanlıurfalı sporcu Türkiye 3. sü oldu Admin
Advert

Aziz BUDAK- Urfa Çağdaş/

Türkiye Dart Şampiyonası'na Şanlıurfa'dan da 3 sporcu Dart Antrenörü Sayın İsmail DEMİR ve Şanlıurfa TBBDF İL Temsilcisi Sayın Halil DURMUŞ’un katılımıyla ilimiz çeşitli başarılarla temsil edildi.

3 Gün boyunca Türkiye'nin çeşitli illerinden yüzlerce sporcu ve Milli Takım sporcularının katılımıyla tüm sporcuların kıyasıya mücadelelerinin sonucunda devam eden Türkiye Dart Şampiyonası'na ilk defa katılarak Minikler kategorisinde Şanlıurfa'yı temsil eden Ahmet Yesevi Gençlik Merkezi Dart kursundaki Sporcularımızdan SÜLEYMAN CAN DURMUŞ Minikler kategorisinde yarışarak Türkiye 3.sü oldu.

Sporcumuz kendi Minikler kategorisinde Türkiye 3.sü olarak başarı sağladığı için Yıldızlar kategorisinde yarışmaya hak kazanarak, yarıştığı Yıldızlar kategorisinde de başarı sağlayıp genel Türkiye Sıralamasında ilk 8'e (5. sıraya) kalarak Gençler kategorisinde de yarışmaya hak kazandı.

Dart Antrenörü İsmail DEMİR;

Sporcumuz başarı kelimesini Şanlıurfa'ya yakışır bir şekilde Türkiye 3.'lüğüne sığdırmayıp başarıdan başarıya tırmanarak kendi kategorisininin dışında yıldız ve gençler kategorisinde yarışmaya hak kazanarak büyük abileriyle de yarıştı. Sezona başarılarla başlayarak adeta " başardıklarım başaracaklarımın temennisidir." cümlesini dercesine müsabaka esnasında ki yüksek oyun performansıyla başarılarının devam edeceğini vurgulamıştır. Tabi ki buda bizleri mutlu etmiştir ve gerek bir Dart antrenörü gerekse bir dart aşığı olarak kendisini milli takım için gereken donanıma hazır hale getirip Şanlıurfa'mıza ve Türkiye'mize başta ahlakıyla daha sonra sporculuğuyla yakışır bir şekilde kazandırarak Milli Takımda Şanlıurfalı sporcularımızın sayısını arttıracağız inşallah. Ben inanıyorum ki Şanlıurfa halkı Dart Sporunu tanıdıkça sahiplenecek ve inanılmaz başarılara imza atacaktır.

Ayrıca bu başarıların gelmesine vesile olan Şanlıurfa Gençlik Spor İL Müdürlüğüne, Şanlıurfa TBBDF İL Temsilcisi Sayın Halil DURMUŞ bey'e ve bizlere desteklerini esirgemeyen tüm kurul ve kuruluşlara teşekkürlerimizi sunarız.

Öncelikle Şanlıurfa adına daha sonra Dart Antrenörleri adına Sporcumuz SÜLEYMAN CAN DURMUŞ'u tebrik ederek başarılarının devamını dileriz...

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş dart sporu başarı türkiye 3. sü ankara atatürk sergi salonu
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı