Advert
Advert

Heyecan Başlıyor

TFF 2. Lig’de Şampiyonluk mücadelesi verecek olan Şanlıurfaspor bu akşam sezonun ilk maçında Fethiyespor’u konuk edecek.

Heyecan Başlıyor
Heyecan Başlıyor Admin
Advert

Aziz Budak- Fatma Keber-Urfa Çağdaş/

Başarılı bir kamp dönemi geçiren Şanlıurfaspor bu akşam sezonun ilk maçında Fethiyespor ile 11 Nisan stadyumunda saat 20.00’da karşılaşacak.

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim, TFF 2. Lig'de bu akşam oynayacakları Fethiyespor maçında iyi bir oyun ortaya koyup, 3 puan almak istediklerini söyledi.

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim, Urfa Çağdaş’a yaptığı açıklamada, Fethiyespor ile kendi sahalarında yapacakları maça hazır olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Takımımız Bolu kampı sonrası geçen hafta Gaziantepspor karşısında güzel bir oyunla galip gelerek sezona moralli bir şekilde bu akşam ilk maçımıza çıkıyoruz. Takım gerçekten çok hazır, iyi bir skor ve galibiyet bekliyorum."

Başkan Yetim, Sarı Yeşilli taraftarlara da çağrıda bulunarak, "Taraftarımız takımı desteklesin. İlk hafta, ilk maç takımımız için çok önemli, bizi kendilerinden mahrum bırakmasınlar." şeklinde görüş belirtti.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş şanlıurfaspor urfaspor fethiyespor 11 nisan satadı tff 2.lig başkan emin yetim
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı