Advert
Advert

Urfa’da Dart turnuvası yapıldı

Şanlıurfa’da 28-29 Ağustos tarihlerinde ilk defa düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası Dart Turnuvasına büyük katılım oldu. 108 sporcunun katıldığı turnuvada dereceye girenlere ödülleri verildi.

Urfa’da Dart turnuvası yapıldı
Urfa’da Dart turnuvası yapıldı Admin
Advert

Aziz Budak-Fatma Keber - Urfa Çağdaş/

2 Gün boyunca devam eden 30 Ağustos Zafer Kupası Dart Turnuvasına çeşitli kategorilerden toplam 108 Sporcunun katıldı. Karaköprü Sporcu Fabrikası Spor Salonunda Müsabakalarda sporcuların kıyasıya mücadelelerinin sonucunda madalya ve kupaların sahipleri belirlendi.

Dart antrenörü İsmail Demir, “Şanlıurfa'da ilk defa düzenlenen Dart Turnuvasında gençlerimiz ve halkımız tarafından oldukça yoğun ilgi gösterildi. Aynı zamanda halkımız farklı bir Sporla tanışma fırsatını gerçekleştirdi. Bir sonraki hedefimiz ise Şanlıurfa'da Dart turnuvalarının sayılarını arttırıp toplumumuza bu sporun faydalarından istifade etmesini sağlayarak, Dart Sporunu küçük, büyük demeden Şanlıurfa'nın kültürü haline getirerek gençlerimizi koruma, insani değerlerimizi koruma, yeni nesil gençlerimizin birlik ve beraberlik içerisinde yükselmesine ve buna benzer birçok güzelliklerin gelişmesine katkıda bulunmaya çalışacağız. Şanlıurfa'yı Dart sporunda daha güzel başarılara taşımak için elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisinde olmaktan Şeref duyarım.” Dedi.

Şanlıurfa TBBDF il temsilcisi Halil Durmuş, yaptığı açıklamada,”İlimizde dart sporunun daha güzel yerlere gelmesi adına öncelikle hedefimiz. İlimizdeki kulüplerin sayısını ve lisanslı sporcularımızın sayısını arttırarak  kurum ve kuruluşlarımızın destekleriyle birlikte inşallah ilimizde yetişecek olan sporcu kardeşlerimizin, Şanlıurfa adını ulusal ve uluslararası düzeyde başarılarla temsil etmesi için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışacağız. Bu konuda bize destek olan herkese teşekkürlerimizi sunarız.” Dedi.

Ağustos  Zafer Kupası Dart Turnuvasında ,

Yıldız Kızlar Kategorisinde Dereceye Giren Sporcular;

1.EDİBE  DEMİR

2.ZEYNEP  SOFUOĞLU

3.ESMA  AKILLI

3.HAZAR  ABDULKERİM

 

Yıldız Erkekler Kategorisinde Dereceye Giren Sporcular;

1.MUHAMMED  EMİN  DURMUŞ

2.MUHAMMED  FURKAN  SOFUOĞLU

3.SÜLEYMAN  CAN  DURMUŞ

3.MEHMET  TALAT  AĞASLAN

 

Genç ve Büyük Kızlar Kategorisinde Dereceye Giren Sporcular;

1.GÜL  BAHAR  COŞKUN

2.BETÜL  DEMİR

3.CENNET  DEMİR

3.NESRİN  ÇETİN

 

Genç ve Büyük Erkekler Kategorisinde Dereceye Giren Sporcular;

1.SÜLEYMAN  CAN  DURMUŞ   

2.EKREM  ENİCÜR

3.MUHAMMED FURKAN SOFUOĞLU

3.MUHAMMED  EMİN  DURMUŞ

urfa çağdaş şanlıurfa urfa dart turnuva dart derece ödül spor halil durmuş
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı