Advert
Advert

MHP, Urfa’nın sorunlarına el attı

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Urfa’nın sorunlarına el attı. Özyavuz, Elektrik kesintisinden işsizlik sıkıntısına, Yanlı işçi alımlardan yanlış atamalara, kentte artan madde bağımlı çocuklarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunarak Urfa’nın sorunlarına el attı.

MHP, Urfa’nın sorunlarına el attı
MHP, Urfa’nın sorunlarına el attı Admin
Advert

Urfa Çağdaş/

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, MHP İl Yönetimi ile beraber düzenlediği toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi. Şanlıurfa’nın ve Türkiye’nin gündemini değerlendiren Özyavuz, yanlı işe alımlar ve DEDAŞ’tan kaynaklı sorunlarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özyavuz, “İşsizlikle ilgili sıkıntılara bir de özellikle kurumların memur ve işçi alımındaki yanlı ve adaletsiz davranışları da büyük bir sıkıntı yaşatmaktadır” dedi.

İşsizlik Şanlıurfa’da büyük sorun

Şanlıurfa’nın en büyük sorunlarının başında işsizliğin geldiğini söyleyen Özyavuz, "İşsizlikle ilgili sıkıntılara bir de özellikle kurumların memur ve işçi alımındaki yanlı ve adaletsiz davranışları da büyük bir sıkıntı yaşatmakta. Gönül isterdi ki iktidar partisine sürekli en fazla oyu veren Şanlıurfa halkının adil bir şekilde özellikle de bu kurumlarda değerlendirip, burada işsiz gezen gençlerimizin bir an önce işe kavuşturulmasıdır" dedi.

İşçi alımında sıkıntı yaşanıyor

Eleştirilerini özellikle yanlı alımlara yoğunlaştıran Özyavuz, “Tabi işsizlikle ilgili sıkıntılara bir de özellikle kurumların memur ve işçi alımındaki yanlı davranışları da, adaletsiz davranışları da büyük bir sıkıntı yaşatmaktadır. Gönül isterdi ki iktidar partisine sürekli en fazla oyu veren Şanlıurfa halkını adil bir şekilde özellikle bu kurumlarda değerlendirip, burada işsiz gezen gençlerimizin bir an önce işe kavuşturulmasıdır. İnşallah bu adaleti teslim edilmesi konusunda da biz elimizden geleni yapacağız, her türlü gayreti göstereceğiz. Özellikle eğer işe burada bir fakir kardeşimize öncelik verilmesi, yine yönetici ve idareci konumunda ki insanlarında, kendini kendi alanında yetiştirmiş uzman olmuş insanlardan seçilmesidir. Eğer biz şu an da bizi yönetenlerle ilgili bu adalet sistemini kuramazsak, toplum olarak da yok olmaya mahkumuz.

Ankara’da bürokratımız kalmadı

Ankara'da Şanlıurfa’yı temsil edecek bürokratın kalmadığını ve bunun sebebinin yanlış atamalar olmaktadır. Yine Ankara’da özellikle bizi temsil edecek bürokratlarımız hemen hemen kalmadı diyebilirim. Son dönemdeki yanlış atamalardan dolayı işin ehli insanların oralara atanmaması, bizi orada da tutunamaz duruma getirdi. Orada Şanlıurfalıların temsilciliğini yapamadılar, hem de hakkaniyetle görevlerini yerine getirmediler.

Urfa her alanda sıkıntı yaşıyor

Özellikle Şanlıurfa hem siyaset anlamında hem bürokratik alanda çok büyük sıkıntı çekiyor. Ve Urfalıların, Urfa’nın özlediği meselelere hızlı dokunuş ve çözüm noktasında da bir çaresizlik ortaya çıkıyor. Bunların hepsinin yeniden aşılması, yeniden Şanlıurfa’nın bu sorunlarının tekrar gözden geçirilerek, çözümleriyle birlikte taşınması için mutlaka Şanlıurfa’da siyaset yapanların, yerelde ve ulusalda, özellikle mülki amirlerin bir araya gelerek bu meseleleri tartışması, konuşması gerekiyor.

DEDAŞ Urfa ekonomisine büyük sekte vuruyor

Önümüzdeki genel kurul çalışmalarında, Şanlıurfa’nın özellikle ekonomisine çok büyük sekte olan şu an ki hem Organize Sanayi Bölgesinde sanayicimizin sıkıntıya düştüğü, hem çiftçimizin sürekli sıkıntıya düştüğü bu elektrikle ilgili meseleleri tekrar gözden geçirip yetkililerle görüşüp en kısa vadede görüşeceğiz.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş Şanlıurfa MHP milletvekili ibrahim özyavuz urfa sorunlar dedaş elektrik kesinti işçi alımlar işsizlik
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı