Advert
Advert

İşadamları neden Şanlıurfaspor’a destek vermiyor

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şanlıurfaspor tesislerinde gazetecilerle bir araya gelerek kentin işadamlarının takıma destek vermelerini istedi.

İşadamları neden Şanlıurfaspor’a destek vermiyor
İşadamları neden Şanlıurfaspor’a destek vermiyor Admin
Advert

Aziz Budak-Urfa Çağdaş/

Şanlıurfalı işadamlarının Urfaspor’a destek ve reklam vermedikleri için sitem eden Şanlıurfaspor kulüp başkanı Emin Yetim yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor için Vali Abddullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İlçe belediye başkanları ve STK’larla yapılan toplantıda verilen sözlerin tutulmadığını belirtti.

Şanlıurfaspor’un bu kentin markası olduğunu vurgulayan Başkan Yetim, Şanlıurfaspor üzerinden kendilerine algı operasyonu yapıldığını,  kendilerinden daha fazla kulübe yardım yapacak babayiğitlere takımı bırakacaklarını söyledi.

10 BİN ÜYE DEDİK HENÜZ ÜYE OLAN OLMADI

Başkan Yetim, 10 Haziran’da olağan kongre kararı aldıklarını belirterek, “Şanlıurfaspor’u bizden iyi yönetecek birileri varsa buyursun gelsin aday olsun dedik kimse çıkmadı. Yönetim kurulu olarak aldığımız kararla Şanlıurfaspor’u halkı, taraftarı ve işadamlarını Şanlıurfaspor’a üye yapıp takıma kalıcı gelir için ilk adımı attık, Hedefimiz 10 Bin üye kayıt etmek istedik şu ana kadar kimse üye olmadı. Herkesin Şanlıurfaspor için elini taşın altına koyması gerekir” dedi.

İŞADAMLARI REKLAM VERMİYOR

Şanlıurfalı işadamlarına gidiyoruz, takıma destek reklam istiyoruz ancak, işadamlarımız takıma destek ve reklam cermiyorlar. Neden Şanlıurfaspor’a destek vermiyorlar anlamış değiliz. Destek verilmediği takdirde Şanlıurfaspor lige başlayamaz. Şanlıurfaspor’un acilen 3,5 milyon liraya ihtiyacı var.

urfa ağdaş şanlıurfa çağdaş urfaspor başkan yetim işadamları destek reklam yönetim kurulu gazeteciler başkan emin yetim
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı