Advert
Advert

Fatih Bucak, CHP milletvekili adayı Aydınlık’ın seçim bürosunu ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayı Aziz Aydınlık’ın, Seçim Bürosuna Fatih Mehmet Bucak ziyaret etti.

Fatih Bucak, CHP milletvekili adayı Aydınlık’ın seçim bürosunu ziyaret etti
Fatih Bucak, CHP milletvekili adayı Aydınlık’ın seçim bürosunu ziyaret etti Admin
Advert

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayı Aziz Aydınlık’ın, Uçaksavar Kavşağında bulunan Seçim Bürosuna, Fatih Mehmet Bucak ziyaret ederek Aydınlık’a başarılar diledi. Oldukça kalabalık olan Aydınlık’ın seçim bürosuna ilgi büyüktü, vatandaşlar akın etti.

Ülkemizi 24 Haziranda bekleyen bir seçim var, seçimin de demokratik bir platformda olması dış Dünyaya karşıda, halka karşıda bir sorumluluk diyen Fatih Mehmet Bucak, “ Ben hiçbir zaman sol siyaset görüşünde olmadım, Aziz dayıda bugün CHP’den adaydır hoşgörü çerçevesinde seçim kampanyalarını geziyorum. Bu seçim çok değişik olacak ezilenin üstünlüğü, güçlü kuvvetin olduğu bir seçim olmayacak mozaik dağılım çok değişik olacak. Şanlıurfa’nın birinci partisi kim olacak belli değil ama güçlü adaylardan birisi Aziz dayıdır, bölgeye yaptığı hizmetlerden, CHP’ye yıllardır katkılarından dolayı. Ben bu seçimde çok değişik bir yelpaze bekliyorum. Hemen hemen HDP, Saadet, İyi parti, CHP ve AK Partiden milletvekili çıkacağına inanıyorum. Bu çerçevede Aziz dayımı hem tebrik ediyorum hem de başarılar diliyorum. Allah yardımcısı olsun bu yolda” şeklinde konuştu.

Fatih Bucak’a ve gelen vatandaşlara teşekkür eden Aydınlık,” Sayın Fatih Bucak tüm partilere gider ve herkesi de ziyaret eder. Bu gece de bizleri ziyarete gelmiştir. Gerçekten de güzel bir insandır; demokrasiyi seven, insanları seven, memleketini seven güzel bir kardeşimizdir kendisine teşekkür ediyorum hoş gelmiş sefa getirmiştir” dedi.  

urfa çağdaş şanlıurfa seçim chp urfa milletvekili adayı aziz aydınlık çalışma ziyaret fatih bucak başarı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı