Advert
Advert

Fakıbaba: 5 Büyük Devlete Bayramı Yaşatmayacağız

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Fakıbaba: 5 Büyük Devlete Bayramı Yaşatmayacağız
Fakıbaba: 5 Büyük Devlete Bayramı Yaşatmayacağız Admin
Advert

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Bozova ilçesinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı M. Fatih Aksoy'un seçim bürosu açılışına katıldı. Bakan Fakıbaba’ya AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı M. Fatih Aksoy, Bozova ilçe başkanı Süleyman Deveci, İlçe Kadın Kolları başkanı, Dilek Kara, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemil Taş ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Bozova'lı vatandaşların yoğun bir katılım sağladığı ve mitinge dönüşen seçim bürosu açılışında halka seslenen Bakan Fakıbaba, Ben Bozova'ya güveniyorum. Bozava'nın bana güvendiğini biliyorum. Sizler bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız, Sayın Cumhurbaşkanımıza hep sahip çıktınız. Bundan sonra da bizimle beraber olacağınızı biliyorum.  Bu kardeşinizi biliyorsunuz, Başhekimliğinde, Belediye Başkanlığında, Milletvekilliğinde ne yedi ne de yedirdi. Fatih Aksoy kardeşimle beraber Bozova'da ve Halfeti'de acil eylem planı yaparak çok daha güzel hizmetler edeceğimize inanıyorum.  15 Yılda çok güzel hizmetler yaptık. Önümüzdeki 5 yılda ise bu hizmetleri ikiye katlayacağız. Ahmet Fakıbaba olarak bunun sözünü veriyorum. Teşkilatımıza ve siz değerli halkıma güveniyorum. Sizin desteğinizle bunu başaracağız.

Bakan Fakıbaba " Ne diyor adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Beşten Büyüktür. Şimdi o beşlerde bu seçimi takip ediyor. Tüm İslam alemi de bu seçimleri takip ediyor. Biz kazandığımız zaman Ümmet çok mutlu olacak. Allah korusun biz kaybedersek o beş büyük devlet bayram edecek. İnşallah bu bayramı onlara göstermeyeceğiz. 24 Haziranda çok güçlü bir şekilde ilk turda yeni sistemde Cumhurbaşkanımızı seçmiş olacağız" şeklinde konuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş ak parti bakan fakıbaba seçim çalışma bozova halka hitap hizmet
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı