Advert
Advert

Yaşuk; Esnafımız Saadet İle Huzur Bulacak

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Yaşuk, Şanlıurfalı Esnafların Saadet Partisi İktidarı İle Huzur bulacağını Söyledi.

Yaşuk; Esnafımız Saadet İle Huzur Bulacak
Yaşuk; Esnafımız Saadet İle Huzur Bulacak Admin
Advert

Şanlıurfalı Esnafları ziyaret eden ve sorunları konusunda bilgiler alan Saadet Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Yaşuk, Esnafların Saadet Partisi İktidarı ile huzur bulacaklarını söyledi.

Esnaflar, Mehmet Yaşuk’a destek olduklarını ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde genç bir Vekil olarak görmek istediklerini söylediler.

Saadet Partisi İktidarında vergi yükünün hafifleyeceğini söyleyen Yaşuk şöyle konuştu; “Saadet iktidarında ilk işimiz vergi yükünü hafifletmek, vergide adaleti tesis etmek olacaktır. Saadet iktidarında çarpık ve adil olmayan vergi sisteminde köklü değişiklikler yapmakta kararlıyız.

Asgari ücret yoksulluk sınırının mutlaka üzerinde olacak ve işverene de yüklememek için asgari ücret vergiden muaf tutulacaktır. Ve sık sık tekrarladığımız gibi asgari ücrette hedef açlık sınırı değil, yoksulluk sınırı olacaktır.

Biz bunu ani, altından kalkılmaz bir yük olarak elbette işverene yansıtmayacağız. Yıllık ortalama yüzde 7-10 civarında yapacağımız artışlarla 10 - 15 sene içerisinde bu hedefleri mutlaka gerçekleştireceğiz.

Akaryakıttan alınan yüksek vergi oranlarının da azaltılması, düşürülmesi gerektiğine inanıyoruz.Ülkemizin en büyük gücü gençlerimizdir. Genç bir ülkenin hem bugünü, hem de yarınıdır. Gençliği hesaba katmayan ya da gençliğe bile müşteri gözüyle bakan her adım ülkemizi geriye götürecektir.

Üretimin en önemli öznesi ve gücü gençlerimizdir. Ülkemizde toplam işsiz sayısı ne yazık ki 3,5 milyon civarındadır: Aslında cebinde 500-600 lira gibi bir sosyal yardım adı altında para konulan insanlarımız bu yardım kesilir endişesiyle iş aramaya çıkmadıkları için rakam 3,5 milyon seviyesinde gözükmektedir

İşte bu ve benzeri yenilikler ile Saadet Partisi iktidarında Şanlıurfalı esnaf kardeşlerimiz ekonomik güçleri yükselecek ve huzur bulacaklar ” şeklinde konuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş saadet partisi milletvekili adayı mehmet yaşuk esnaf huzur destek işveren
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı