Advert
Advert

Özyavuz, DEDAŞ’ın sözleşmesini fesh edeceğiz

MHP MYK üyesi Şanlıurfa milletvekili adayı İbrahim Özyavuz, MHP il yönetimi ve MHP Şanlıurfa milletvekili adayları ile birlikte Eyyübiye ilçesine bağlı Keçikıran mahallesinde Abdulhakim Güneş'in iftar yemeği programına katıldı.”Özyavuz, “24 Haziran sonrası yasal çerçevede Dedaş'ın sözleşmesinin fesh edilmesi için elimizden geleni yapacağız.” Dedi.

Özyavuz, DEDAŞ’ın sözleşmesini fesh edeceğiz
Özyavuz, DEDAŞ’ın sözleşmesini fesh edeceğiz Admin
Advert

Binlerce vatandaşın davetli olduğu programda MHP MYK üyesi Şanlıurfa milletvekili adayı İbrahim Özyavuz yaptığı açıklamada; Ak parti ile kurduğumuz cumhur ittifakıyla 24 Haziran seçimlerine beraber gireceğiz, ortak adayımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Sayın Erdoğan'ın ilk turda yüksek bir oy ile seçilmesi için sizlerinde desteğine ihtiyacımız var. MHP'nin de meclise güçlü kadrolarla, temsil sayısı yüksek vekillerle girmesi içinde sizin desteğinizi istiyorum.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde artık tek partilerin iktidar olması zordur. AKP ve MHP milliyetçi muhafazakâr seçmen tabanı aynı olan iki partidir, o yüzden AK parti ve MHP’nin sayın genel başkanları bir protokol imzalayarak cumhur ittifakını kurdular.

Şanlıurfa’nın en önemli sorunlarından biri elektrik meselesidir. Hem evde hem tarımsal alanda kullandığımız elektrikte ciddi sorunlar yaşanmaktadır. Özellikle geçim kaynağı olan tarımsal alanlarda maalesef her yıl binlerce dönüm mahsul elektrik yüzünden, susuzluk yüzünden hasada gelmeden yanmaktadır. 24 Haziran sonrası yasal çerçevede Dedaş'ın sözleşmesinin fesh edilmesi için elimizden geleni yapacağız. Tarımda yerli ve milli politikaları hayata geçireceğiz. Gemilere nasıl ucuz mazot veriliyorsa çiftçilere de ucuz mazot verilmesi için gerekli önerge ve yasaları çıkaracağız.; Dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa mhp urfa mhp adayları ibrahim özyavuz seçim DEDAŞ fesh etme seçmen tabanı yüksek oy çiftçiler ucuz mazot
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı