Advert
Advert

Aydınlık, öğretmenlerin kadro sıkıntılarını dinledi

CHP 1.Sıra Milletvekili adayı Aziz Aydınlık'ı pictes öğretmenleri ziyaret etti. Aydınlık'ın seçim bürosunda gerçekleşen ziyarette atanamayan öğretmenlerin dertleri dinlendi.

Aydınlık,  öğretmenlerin kadro sıkıntılarını dinledi
Aydınlık,  öğretmenlerin kadro sıkıntılarını dinledi Admin
Advert

 Aydınlık, öğretmenlerin atanamamasında dolayı ; “TBMM'de Pictes Projesi öğretmenlerinin de sesi olacağım. Bizim İktidarımızda atanamayan öğretmen kalmayacak. Birlikte başaracağız“ şeklinde konuştu.

Aydınlık, Suriyeli öğrencilere eğitim verilmesi için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2 yıl süreyle görevlendirilen öğretmenlere tüm öğretmenleri atama sözü verdi.

Ülkenin tüm sorunlarını seçimler öncesi dile getiren Aydınlık, gerek esnaf gerekse öğretmenler için çabalayacağını söylemeye devam ediyor.

Aydınlık, Pitces öğretmenlerinin de kadrolu olması için uğraşacağını dile getirdi. Bu sözler sosyal medyada büyük destek ve ilgi gördü. Sosyal medyada öğretmenler Aydınlık'a bu sözlerinden dolayı yaptığı yorumlarda teşekkürlerini ilettiler. Öğretmenler Kpss ve mülakat ile atandıklarını geçici değil kalıcı olmak istediklerini belirttiler. 6200 Pitces projesi öğretmenin Suriyeli öğrencilere Türkçe öğrettiğini ve kadrolu olmalarını gerektiğini bir kez daha dile getirdi. Aydınlık ise öğretmenlerin arkasında olduğunu belirtti. Öğretmenlerin bir diğer beklentisi de görevleri bittiğinde branşlarından devam etmek istemeleri olarak göze çarptı. Bu görüşme sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Aydınlık öğretmenler tarafından büyük ilgi gördü. Öğretmenlerin bu habere verdikleri teşekkür ve destek yanıtları şu şekilde:

urfa çağdaş şanlıurfa chp urfa seçim milletvekili adayı öğretmen sıkıntıları aday aziz aydınlık
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı