Advert
Advert

Özyavuz, sıkmadığımız el, çalmadığımız kapı kalmayacak

MHP MYK üyesi Şanlıurfa milletvekili adayı İbrahim Özyavuz, Şanlıurfa MHP milletvekili adayı Vehbi Çokan'ın seçim bürosu açılışına katıldı. Coşkulu bir kalabalığın karşıladığı Özyavuz, önemli açıklamalarda bulundu.

Özyavuz, sıkmadığımız el, çalmadığımız kapı kalmayacak
Özyavuz, sıkmadığımız el, çalmadığımız kapı kalmayacak Admin
Advert

Seçim Bürosu açaılışında bir konuşma yapan MHP Şanlıurfa Milletvekili 1. Sıra adayı İbrahim Özyavuz; “Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14 adayı gerek kırsalda gerek ilçe merkezlerinde, Şanlıurfa’nın her yerinde vatandaşlarımıza cumhur ittifakını anlatıyor. Elini sıkmadığımız selamlaşmadığımız kimse kalmayana kadar sahalarda çalışmalarımız devam edecek. İçerde ve dışarıda Türkiye'nin önündeki engelleri kaldırmak için, yeni olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin fiilen başarılı bir şekilde işlemesi için MHP ve Ak Parti teşkilatlarının çok çalışması lazım. Biz MHP teşkilatları olarak gerçekten takdire değer bir çalışma içinde sahalardayız. Cumhurbaşkanımızı ilk turda seçmemiz lazım, çünkü şer odakları ve batılı emperyalist güçler Sayın Erdoğan üzerinden Türkiye'ye diz çöktürmeye çalışıyor bu açıdan 24 Haziran seçimlerinin önemi büyük.

Dün hem genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, hem Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan 24 haziran seçimlerinin ve ittifakın önemine değinerek AKP ve MHP'nin rakip olmadığını kişisel olarak bazı adayların MHP'yi rakip görerek MHP tabanı üzerinde seçim çalışması yapmaması gerektiğini vurgulayarak ittifaka ihanetin affedilemeyeceğini açıklamıştır. Biz ittifakı benimsedik ve ittifak adına sahalarda gece gündüz çalışıyoruz. Sayın Erdoğan'ın fotoğrafları seçim bürolarımızda seçim otobüslerimizde bulunmakta olup ittifaka sadığız.

Özellikle Şanlıurfa'da MHP'yi rakip görerek kendi ihtiras ve kişisel çıkarlarına yenik düşenler hala ittifakı kavrayamamış olan kişilerdir. Altına çizerek söylemek istiyorum biz MHP ve teşkilatları olarak bu oyuna gelmeyeceğiz, bizim adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Sayın Erdoğan'ın ilk turda seçilmesi için sahada kendimizden önce onun için oy isteyeceğiz. Gece gündüz çalışacağız.  24 haziran seçimlerinden sonra bu ittifakın 2023 yılına kadar sürmesi gerekmektedir.; Dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş gazetesi şanlıurfa mhp milletvekili adayı seçim bürosu açılış ibrahim özyavuz vehbi çokan
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı