Advert
Advert

Sayık; Birlikten Kuvvet Doğar

MHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mahmut Sayık, Cumhur İttifakı içerisinde yer alan diğer ortağımızı da bizim kadar özveriyle çalışmaya davet ediyoruz” dedi.

Sayık; Birlikten Kuvvet Doğar
Sayık; Birlikten Kuvvet Doğar Admin
Advert

MHP 27.Dönem Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mahmut Sayık kapı kapı dolaşarak Cumhur İttifakı’nın ülkeye getireceği kazanımları anlatırken MHP’ye verilecek her oy’un bu ülkenin düşmanlarına vurulacak darbe olduğunu belirten Sayık, “Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücünün yetmeyecek” ifadelerini kullandı.

Kimsenin gücü yetmez

Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini vurgulayan MHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mahmut Sayık, “Bu kutsal bayrak, bu topraklar, bu ülke bize atalarımızdan yadigâr olduğu kadar gelecek nesillerin, çocuklarımızın da bizlere emanetidir. Bizler var oldukça bu topraklar bölünmeyecek ve bölmeye niyetlenenlerinde karşısında duvar gibi durmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Urfa insanı geri bırakıldı

Şanlıurfalıların geri bırakıldığını  söyleyen Sayık, “Yıllarca bu memlekete ve Urfa insanımız geri bıraktırıldı. Gelişmesine, ilerlemesine müsaade edilmedi. Biz ülkücüler olarak bu geri bıraktırılmışlığa, gelişmemişliğe dur demeye talibiz. Biz MHP Milletvekili adayları olarak her an her dakika sahalardayız, insanımızla iç içeyiz. Sorunlarını, problemlerini çözmeye talibiz. Memleketin önü ancak ülkücü kadrolarla açılır” şeklinde konuştu.

Erdoğan için çalıştıklarına dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için çalıştıklarına da dikkat çeken Sayık, “Biz MHP olarak gittiğimiz her yerde her noktada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın birinci turda yeniden Reis-i Cumhur seçilmesi için tüm gücümüzle çalışıyoruz ve Allah’ın izniyle de Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden Reis-i Cumhur yapacağız. Cumhur İttifakı içerisinde yer alan diğer ortağımızı da bizim kadar özveriyle çalışmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İttifakın önemine değindi

“Cumhur İttifakı ülkenin geleceğine yön verecek statüde bir ittifak’tır. Gerekli hassasiyeti de ortağımız olan siyasi partiden bekliyoruz” diyen Sayık, “MHP MYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili Adayımız Sayın İbrahim Özyavuz ve İl Başkanımız Sayın Mahmut Güneş’in de açıklamalarında belirttiği üzere bizler bu vatan için bu ülke için canımızı, bedenimizi ortaya koymuşuz. Cumhur İttifakı’na ihanet vatana ihanetle eş değerdedir. Bunu hala idrak edememiş mevkidaşlarımız var” ifadelerine yer verdi.

El ele verip çalışalım

İttifakın önemine dikkat çeken Mahmut Sayık, “Bizler eğer İttifak ortağımızdaki arkadaşlarımızla el ele vererek çalışırsak hem Sayım Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçmiş oluruz hem de Şanlıurfalı hemşerilerimizin Meclis’te sesi kulağı olmak adına seçilmiş oluruz. Türkiye Cumhuriyeti son derece zorlu ve kritik bir süreçten geçiyor, biz siyasiler olarak canla başla çalışmalıyız, mücadele etmeliyiz ve birlikte başarmalıyız” dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş mhp milletvekili adayı mahmut sayık
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı