Advert
Advert

Açanal'ın Seçim Bürosuna Destek Ziyareti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Zemzem Gülender Açanal seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında her gün esnaf ve vatandaşları ziyaret eden AK Aday Z. Gülender Açanal diğer yandan ise akşam saatlerinde Seçim bürosuna gelen vatandaşların talep ve önerilerini dinliyor.

Açanal'ın Seçim Bürosuna Destek Ziyareti
Açanal'ın Seçim Bürosuna Destek Ziyareti Admin
Advert

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimleri dolayısıyla AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Z.Gülender Açanal vatandaşları ziyaret ederek, Türkiye'nin önündeki engellerin kaldırılması adına vatandaşlardan AK Parti'ye destek istiyor.

AK Parti Şanlıurfa Eski İl Başkanı ve 27.Dönem Milletvekili Aday Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Z.Gülender Açanal'ın seçim bürosunu ziyaret ederek Şanlıurfalılara AK Parti için destek çağrısında bulundu.

El Birliği içerisinde hareket etmeleri gerektiğini belirten Zeynel Abidin Beyazgül, "Bundan sonraki seçim ve seçimler artık Türkiye meselesi ve AK Partinin sloganlarına baktığımızda diyor ki Vakit Türkiye Vaktidir, gerçekten Vakit Türkiye Vakti, Vakit Millet Vakti, Ümmet Vakti bu nedenle el birliği içerisinde olmalıyız" dedi.

Zeynel Abidin Beyazgül, Şahsi Meseleleri Düşünme Vakti Değildir

Şu ana kadar yapılan seçimlerde Şanlıurfa'dan çıkan sonuçların Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı mutlu ettiğinin altını çizen Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhurbaşkanımız her daim Şanlıurfa'dan  umutlu olmuş ve çıkan sonuçlardan mutlu olmuştur. Tekrar aynı mutluluğu Cumhurbaşkanımıza yaşatmak için tüm Şanlıurfalı hemşerilerime buradan destek için çağrıda bulunuyorum. Zemzem Gülender Açanal Hanımefendi, her daim takdir ettiğimiz, Şanlıurfa kadınını mecliste temsil edebilecek, Milletvekilliğine layık bir insan eskiden bu yana dava arkadaşımdır, Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütürken de takdir edilecek çalışmalar yapıyordu. Milletvekilliği adaylığını ve Milletvekilliğini hak ettiğini düşünüyorum. Bütün adaylarımıza başarılar diliyorum. AK Parti olarak kendi şahsi meselelerimizi düşünme vakti değildir hep birlikte Durmak Yok Yola Devam" şeklinde konuştu.

Zemzem Gülender Açanal'ı Seçim Bürosunda ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin Eşi Sema Çiftçi, "Zemzem Gülender Açanal hanımefendinin  seçim bürosunu ziyaret ettik. Kadın vekil adayımızı yürekten destekliyoruz. İnşallah güçlü bir şekilde 24 Haziran seçimlerinde hedefimiz 14'te 14 yapmak" dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Zemzem Gülender Açanal seçim bürosuna Kadem Şanlıurfa Şube Başkanı Vildan Polat ve üyeleri de ziyaret etti.

urfa çağdaş şanlıurfa seçim ak parti milletvekili adayı zemzem gülender açanal seçim bürosu destek ziyareti
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı