Advert
Advert

Yanmaz;, Pazar feryad ediyor

Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Niyazi Yanmaz, ekonomik durgunluğun Pazar esnafı ve vatandaşların alım gücünün düşmesine neden olduğunu ve büyük bir feryada dönüştüğünü söyledi.

Yanmaz;, Pazar feryad ediyor
Yanmaz;, Pazar feryad ediyor Admin
Advert

Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Niyazi Yanmaz, seçim çalışmaları nedeniyle il genelinde bulunan Pazar esnaflarını ziyaret ederek dertlerini dinliyor.

Yanmaz, Pazar Esnafı ve Vatandaşın alım gücünün düştüğünü ve insanların adeta isyan noktasına geldiğin belirterek, şöyle konuştu ;”Çok çalışın çok, İkrah ettik, Kurtarın, Allah rızası için kurtarın, Eski partimize döndük, Yediler,bitirdiler.

Her şey çok pahalı, O da pazardaydı şimdi Saray’da, Boş geziyorum, işsizim, Erbakan hocayı dinlemedik bunlar için çoluk çocuk demişti.

Vekilim beni FETÖ’den ihraç ettiler delil bulamadılar şimdi işe başlatmıyorlar.Allah bildiği gibi yapsın.Cuma pazarının feryatlarından örnekler sundum size. Keyfiyet size ait gerekeni yapıverin.” dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş saadet partisi şanlıurfa milletvekili adayı niyazi yanmaz vatandaş alım gücü seçim çalışması pazar esnafı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı