Advert
Advert

Gençlerden Yanmaz’a Destek

Şanlıurfalı Gençler Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Niyazi Yanmaz’a büyük ilgi göstererek desteklerini belirttiler.

Gençlerden Yanmaz’a Destek
Gençlerden Yanmaz’a Destek Admin
Advert

Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Niyazi Yanmaz Seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bağlarbaşı mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yanmaz esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Bağlarbaşı ziyaretinde vatandaşlardan ve esnaftan yoğun ilgi gören Yanmaz’a en büyük destekse gençlerden geldi. Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Niyazi Yanmaz'ın sık sık önünü keserek desteklerini belirten çok sayıda genç, Şanlıurfa’nın sorunlarını çözebilecek tek ismin Sayın. Yanmaz’ın olacağını söylediler.

Saadet Partisininher zaman gençlere daha çok önem verdiğini ve gençlerin hiç bir zaman Saadet Partisinden desteğini çekmediğini dile getiren Yanmaz, Türkiye'nin en büyük gücünün Heyecan Taşıyan genç nüfus olduğunun altını çizdi.

Yanmaz; "Gençlerdeki inancı ve heyecanı gördükçe ülkemizin geleceğine inancım daha da artıyor. Bu denli vatanını ve milletini seven, davasına bağlı gençlerimiz olduğu sürece hiç bir güç bizi durduramaz. Çıktığımız yoldan asla dönmez ve vazgeçmeyiz” şeklinde konuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa milletvekili seçimi saadet partisi aday niyazi yanmaz urfa sorun
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı