Advert
Advert

MHP’nin bu ülkeye bir vefa borcu vardır

MHP Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Özyavuz, “MHP’nin bu ülkeye bir vefa borcu var, ülkemiz ne zaman uçurumun kenarına getirildiyse sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli Bey devlet adamlığının gereğini yapıp devletin yanında durmuştur” dedi.

MHP’nin bu ülkeye bir vefa borcu vardır
MHP’nin bu ülkeye bir vefa borcu vardır Admin
Advert

 

Urfa Çağdaş- MHP MYK üyesi Şanlıurfa milletvekili adayı İbrahim Özyavuz,  Akçakale ilçesine bağlı Yukarı Beydaş mahallesinde mahalle sakinleri ve gençlerle bir araya geldi. 24 Haziran seçimlerinin önemini ve cumhur ittifakını anlatan Özyavuz önemli açıklamalarda bulundu.

Özyavuz yaptığı açıklamada; Önümüzde çok kritik bir seçim var bu seçime sadece milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimi olarak basite almamak lazım. Bu seçim şer odakları ile bu ülkenin teminatı olan cumhur ittifakı arasında geçecektir. MHP’nin bu ülkeye bir vefa borcu var, ülkemiz ne zaman uçurumun kenarına getirildiyse sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli Bey devlet adamlığının gereğini yapıp devletin yanında durmuştur. Bunun en güzel örneği 15 Temmuz gecesidir,Ankara’da ışıkları yanan tek parti MHP’nin genel merkezidir.

Benim en büyük beklentim şu anda özellikle gençlerdir. Gençler bilgi birikim olarak eski yıllara nazaran daha donanımlılar. Olaylara bakış açıları daha gerçekçidir. Kimin haklı kimin haksız olduğunu kimin hizmet edip kimin etmediğini daha iyi biliyorlar. Bölgemizde gençlerin çoğu işsiz bunun farkındayım. Bunun sebebi İŞKUR başta olmak üzere bölgemizde her türlü iş alımlarında torpil listelerinin olmasıdır. Fakat biz 24 Haziran sonrası bu tür kuralar çekileceği zaman noterimizi getirip iş kuralarının başında bizzat kendimizduracağız.; Dedi

Yukarı Beydaş mahalle sakinleri yıllardır verilip tutulmayan sözlerden bıktıklarını dile getirerek bölgenin hizmetten yoksun bırakıldığını o yüzden 24 haziran seçimlerinde MHP’yi destekleyeceklerinin sözünü verdi.

urfa çağdaş şanlıurfa akçakale seçim mhp milletvekili adayı ibrahim özyavuz kritik seçim verilen sözler mahalle gençleri
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı