Advert
Advert

Özyavuz, Ülke için bedenimizi taşın altına koyduk

MHP MYK üyesi Şanlıurfa milletvekili adayı İbrahim Özyavuz, Şanlıurfa Ülkü Ocakları’nın her yıl düzenlediği geleneksel Fırat yılmaz Çakıroğlu iftar sofrasında vatandaşlar ve Türk Kamu-Sen il temsilcisi Hikmet Karakuş ile yönetim kurulu üyeleri ile iftar sofrasında bir araya geldi.

Özyavuz, Ülke için bedenimizi taşın altına koyduk
Özyavuz, Ülke için bedenimizi taşın altına koyduk Admin
Advert

Vatandaşlarla sohbet edip orucunu iftar çadırında açan Özyavuz, iftar sonrası Türk Kamu-Sen il temsilcisi ve yönetim kurulu üyeleri ile çay içip gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. İbrahim Özyavuz, Cumhur ittifakını, gerekliliğini MHP’nin seçim beyannamesini ve önümüzdeki 24 Haziran seçimleri ile ilgili Türk Kamu-Sen yönetimine değerlendirmelerde bulundu.

MHP MYK Üyesi İbrahim Özyavuz;” Biz bu ülke için bedenimizi taşın altına koyduk. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her gittiğimiz yerde Cumhur İttifakının Ülkemizin geleceği olduğunu vurgusunu yapıyoruz. Bugün de Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından her yıl geleneksel şekilde düzenlenen Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu iftar çadırında Kamu-Sen İl Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Kamu-Sen teşkilatı ile 24 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerin değerlendirmesini ve seçim çalışmalarımız ile MHP’nin seçim beyannamesi üzerine istişarelerde bulunduk. Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu iftar çadırına iştirak eden tüm vatandaşlarımıza, gönüldaşlarımıza ve Kamu-Sen ailesine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Öte yandan bir açıklama da Kamu-Sen İl Başkanı Hikmet Karakuş’tan geldi.

Kamu-Sen İl Başkanı Karakuş;” MHP bizim yuvamızdır, evimizdir bugün Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu iftar çadırında MHP MYK Üyesi ve Milletvekili adayı İbrahim Özyavuz ile istişare etmek adına  bir toplantı gerçekleştirdik. Yaptığımız bu istişare toplantısı gayet olumlu ve verimli geçti. Umarız ki 25 Haziran sabahı Sayın Özyavuz’u Meclis’e yollarız. Son dönemlerde halkımızın MHP’ye ciddi manada bir sempatisi olmuştur. Bu memleket vatan sevdalılarını yalnız bırakmamıştır bundan sonrada yalnız bırakmayacaktır.” Diyerek sözlerini tamamladı.

urfa çağdaş şanlıurfa MHP Milletvekili adayı İbrahim Özyavuz ülkü ocakları ramazan iftar fırat yılmaz çakıroğlu Türk kamu sen seçim beyannamesi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı