Advert
Advert

Haliliye Ak Kadınlar Durmak Bilmiyor

Tek hedefleri 24 haziran seçimlerinde Recep Tayyip ERDOĞAN'ı rekor oyla seçtirme kolan Haliliye Ak adınlar gece gündüz demeden çalışıyor.

Haliliye Ak Kadınlar Durmak Bilmiyor
Haliliye Ak Kadınlar Durmak Bilmiyor Admin
Advert

Başlarında Ak parti Haliliye Kadın kolları başkanı Gülistan SATIŞ ile kapı kapı, dükkan dükkan geceleri park ve bahçeler demeden gezen Haliliye  ak kadınlar herkesin beğenisini kazanmaya başladı.

Sitemize özel bir açıklama yapan Haliliye Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış ''Artık bu iş 24 haziranda bitecek, eminiz ki Türkiye cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN büyük bir oyla başkan olacak ve Şanlıurfa her zaman ki gibi 14 te 14 yaparak Türkiye'de 1. olacaktır. 24 Hazirana kadar bizlere oturmak ,uyumak, dinlenmek yok durmak yok yola devam '' dedi.

Bu işin partiden ziyade islam, ümmet ve dünya  Müslümanlarının umudu olduğunu söyleyen SATIŞ partili partisiz herkesin bu davaya sahip çıkması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Vatandaşı ziyaretleri sırasında özellikle davayı anlatmanın yanı sıra oy pusulaları ve ittifak ile ilgili doğru bilgilendirme yaptıklarını belirten SATIŞ tüm vatandaşlarımıza bir oyun ne kadar önemli olduğunun bilinci doğrultusunda bilgi vermeye çalışıyoruz ve eminiz ki 24 haziranda Şanlıurfa'mız sandıkları patlatarak birinci parti olacaktır dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa ak parti haliliye ilçesi kadın kolları 24 haziran seçim çalışma park bahçe ak kadınlar
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı