Advert
Advert

Ak Aday Açanal'a Sevgi Seli

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Zemzem Gülender Açanal’ın Haliliye İlçesi Recep Tayyip Erdoğan Caddesi Uçaksavar Kavşağında hizmete sunduğu seçim bürosu vatandaşların büyük ilgisini görüyor.

Ak Aday Açanal'a Sevgi Seli
Ak Aday Açanal'a Sevgi Seli Admin
Advert

Kadını, erkeği, genci, yaşlısı ve çocuklarıyla 7’den 70’e her kesimin desteğini kazanan AK Parti Milletvekili Adayı Z. Gülender Açanal, kendilerini yalnız bırakmayan tüm Şanlıurfalı hemşerilerine teşekkür etti.

            Ayışığım Derneği Şanlıurfa Şubesinin açılışına katılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Zemzem Gülender Açanal yetim miniklerle yakından ilgilendi ve yetim bir çocuğu kendi elleriyle giydirdi.

AÇANAL, ÇAT KAPI EV ZİYARETLERİ YAPTI

Gıda Tarım  ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve diğer davetlilerin katılımıyla Ayışığım Derneğinin açılışına ardından ise Eyyübiye’de düzenlenen ev toplantısına katılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Zemzem Gülender Açanal, Bakan Fakıbaba ve Belediye Başkanlarının eşleriyle birlikte iftar öncesi çat kapı ev ziyaretleri yaptı.

KADEM’in özel bir konukevinde düzenlediği iftar programına katılan ve bayan seçmenleriyle buluşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Zemzem Gülender Açanal iftar sonrası “Haydi Bismillah” diyerek Uçaksavar Kavşağındaki seçim bürosunda vatandaşlarla gece geç saatlere kadar oturdu.

SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI ADETA MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Bakan Fakıbaba’nın Eşi Gül Fakıbaba, Milletvekili M.Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Eşi Sema Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Haliliye ilçe Başkanı Mehmet Canpolat, partililer ve çok sayıda vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği seçim bürosu açılışı adeta mitinge dönüştü.

Haliliye İlçesi Karaali Bölgesi ve çevresindeki kırsal mahalleden gelen birçok kanat önderi ve muhtarında tam destek verdiği AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Zemzem Gülender Açanal, seçim bürosuna gelen kendisini yalnız bırakmayan vatandaşlara hitap etti.

AK aday Açanal "Bu Ramazan gecesinde bizleri yalnız bırakmayıp seçim büromuzun açılışına katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. Ben sizden biriyim, sizin sesinizim. Bir seçime hazırlanıyoruz. Bu seçim partilerin değil, 24 Haziran ülkenin seçimi,istikbalin, istikbalimizin seçimi. Ben sizlere güveniyorum. 24 Hazirana kadar kapı kapı dolaşacağız.   15 Haziran'da Ramazan Bayramını, 24 Haziranda da bu ülkenin gerçek bayramını kutlayacağız. Cumhurbaşkanımızı Başkan yapacağız dedi".

urfa çağdaş şanlıurfa ak parti seçim büro açılış gülender açanal milletvekili adayı büyük ilgi ayışığım derneği uçaksavar kavşağı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı