Advert
Advert

Eyyübiyeli kadınlarla seçim toplantısı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın eşi Gül Fakıbaba ve Milletvekili Adayı Gülender Açanal ile birlikte seçim toplantısına katıldı.

Eyyübiyeli kadınlarla seçim toplantısı
Eyyübiyeli kadınlarla seçim toplantısı Admin
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci, AK Parti Eyyübiye İlçe Kadın Kolları tarafından organize edilen toplantıda Eyyübiyeli kadınlarla bir araya geldi. Eyyübiye ilçesinde düzenlenen toplantıya; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın eşi Gül Fakıbaba, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Gülender Açanal,Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin eşi Sema Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, AK Parti Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı ile Eyyübiyeli kadınlar katıldı. Yoğun katılımın olduğu seçim toplantısında 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin önemine değindi. Eyyübiyeli kadınlara seslenen Ayşe Ekinci, kapı kapı dolaşıp Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Milletvekili adaylarımız için durmadan çalışacaklarını belirtti.

Ülke olarak zor bir süreçten geçtiklerini ve 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin ülke için büyük önem arz ettiğini belirten Ayşe Ekinci, “Biliyorsunuz Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Önümüzdeki 24 Haziran Seçimi bir seçim değil bizim için bir davadır. Bu dava yolunda gidiş var bizim için dönüş yok. Bu 16 yıldır bizi hiç görmeyen ve tanımayan bir hakimiyetin altındaydık ve 16 yıl içerisinde bunların hepsi silindi artık bizim engellilerimiz ön saflarda yer alıyor. Bir kadın bir anne bu bölgede engelli çocuk doğurduğu için eşi onu boşuyordu, eşi sen engelli çocuk doğurdun bundan sonra sende onun ile beraber engellisin diyip rahat bir şekilde bırakıp gidiyordu, dul bayanlarımız evlendirmek zorunda bırakılıyorlardı. Bunların hepsini silen Reisi Cumhurumuzdur. Bakın ne yaptı; onlar için engelli ve bakıcı maaşı çıkardı, onlar için engelli maaşı çıkınca anneler baş tacı oldu. Engelli çocuklarımız ön saflarda yer almaya başladı.Dul kalan kadınlarımıza dulluk maaşı bağlandı. Yaşlı anne ve babalar için devletimiz annesine babasına bakan çocuklara yük olmasın diye yaşlı anne ve babalara maaş bağladı. Canım ablalarım, canım dostlarım ve canım kardeşlerim benim sizden tek bir ricam var önce Allahın rızasını katın bu işe sonra Milletin bekasını katın. “dedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın eşi Gül Fakıbaba ise,”Sizler ile beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Eyyübiye Belediye başkanımızın eşi Ayşe hanım gerekli konuşmaları noktasına kadar vurguladı. Bizler sizin aranızda problem, sorunu ve sıkıntısını dinlemek ve not alıp elimizden geleni yapmak için varız. Yapılacak olan seçimlerde biz kadınlara büyük görev düşüyor. Bizler de kapı kapı dolaşıp Reisi Cumhurumuz için çalışacağız. Sizlere olan inancımız tamdır. Biliyoruz ki kadınlarımız yine kendilerine yakışanı yapacaklar. “şeklinde konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Gülender Açan ise şunları söyledi;” Kıymetli bacılarım 24 Haziran'da önemli bir seçim var inanın bu, şu, o partinin seçimi değil. bu seçim Ülkenin seçimi. Ülkenin istiklalinin, istikrarının geleceğinin seçimini yapacağız. 24 Haziran'a kadar bizlere uyku haram uyumadan çalışacağız. Normal günde 8 saat uyuyor isek bundan sonra 6 saat uyuyacağız. Biz parti olarak durmadan çalışma kararı aldık. Ben sizlere Reisi Cumhurumuz Recep Tayip Erdoğan'ın selamlarını getirdim. “

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin eşi Sema Çiftçi de katılımlarından dolayı Eyyübiyeli kadınlara teşekkür etti.

urfa çağdaş şanlıurfa şanlıurfa haberleri eyyübiye eyyübiyeli kadınlar ayşe ekinci gülender açanal gül fakıbaba seçim toplantısı anneler bacılar ablalar
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı