Advert
Advert

Bakan Fakıbaba Biz Hizmete Sevdalıyız

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba sigorta mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Bakan Fakıbaba, "Halkımızın ilgisi ülkemizin geleceği adına bizleri mutlu ediyor" dedi.

Bakan Fakıbaba Biz Hizmete Sevdalıyız
Bakan Fakıbaba Biz Hizmete Sevdalıyız Admin
Advert

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ile birlikte sigorta mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Bakan Fakıbaba, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek not aldı.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri nedeniyle yapılan aday tanıtım programının ardından Milletvekili adayları belirlenen ayrı bölgelerde esnaf ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyorlar bu doğrultuda Bakan Fakıbaba'da her zaman sahada yer alarak vatandaşların taleplerini dinlemeye devam ediyor.
Şanlıurfalı Vatandaşların sevgisini kazanmış olan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ahmet Eşref Fakıbaba," Halkımızla beraber olmaktan mutluyuz. Gerçekten onlar bizi çok seviyor bizde onları çok seviyoruz. Allah onlardan razı olsun Hemşerilerimle bir arada onlarla dertleşiyoruz, onların dertlerine elimizden geldiği kadar çözmeye çalışıyoruz. Biz halkımıza hizmet etmeye, hizmetkar olmaya sevdalıyız" şeklinde konuştu.

Yapılan esnaf gezisinin ardından Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba ve İl Başkanı Bahattin Yıldız Akşemsettin Mahalle muhtarı Ahmet Eskiler ziyaret ederek mahallenin genel durumu ile fikir alışverişinde bulundular.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş şanlıurfa haberleri urfa haberleri bakan fakıbaba seçim çalışma esnaf
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı