Advert
Advert

Bakan Fakıbaba ve AK Vekil Gülpınar AK SKM’de

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) ziyaret etti. Ziyarete daha sonra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili 2. Sıra adayı Mehmet Kasım Gülpınar da eşlik etti.

Bakan Fakıbaba ve AK Vekil Gülpınar AK SKM’de
Bakan Fakıbaba ve AK Vekil Gülpınar AK SKM’de Admin
Advert

Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunan AK Vekil adayı Bakan Fakıbaba, bu seçimde çok çalışacaklarını, çok çalışana Allah’ın vereceğini belirterek, Sayın Cumhurbaşkanımıza her zamanki gibi layık olacaklarını söyledi.

AK Parti İl SKM ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, İl SKM Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Başkan Yardımcısı Cemil Çadak, Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Faruk Bayık, Gazeteci Osman Güzelgöz tarafından karşılanan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Gıda tarım ve Hayvancılık bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, ilk olarak SKM Medya tanıtım Birimini ziyaret etti.

Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Faruk Bayık’tan yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler alan AK Vekil adayı Bakan Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba, yapılan ve yapılması gereken konularda istişare etmenin önemini hatırlatarak, “İnanıyorum ki, Allah’ın izniyle herşey daha güzel olacak. Çalışmalarımız da yavaş yavaş düzelecek, etkili olacak. Başarılı olacağımıza inanıyorum” diyerek düşüncelerini şöyle anlattı;

“Otobüsle il genelinde gezilerimizde hangi bölgeye gideceksek orada benim yanımda İl Başkanımız, İlçe Başkanımız ve o bölgenin Vekil adayının olması yeterli diye düşünüyorum. Diğer arkadaşlarımız herkes kendi bölgesinde çalışmalarını yürütmeye devam ederler. Mesela biz Eyyübiye bölgesine gitmişsek, yanımızda Milletvekilimiz Halil Özcan’ın olması yeterlidir. Halkımızı birlikte selamlayalım, ‘biz buradayız’ diyelim ve herzaman heryerde, halkımızın yanında olduğumuzu hatırlatalım. Yine her akşam bir televizyonda Milli eğitimde, Ulaşımda vs ne yaptıysak onları anlatalım.”

Daha sonra SKM’nin diğer birimlerini tek tek dolaşarak fikir alışverişinde bulunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti İl SKM Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, SKM Başkan Yardımcısı Cemil Çadak, Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Faruk Bayık, AK Parti İl Başkan Yardımcılarından Ahmet kayral, SKM Birim Amirlerinin de hazır bulunduğu bir sırada SKM Başkanı Kırıkçı’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldıktan sonra, “Arkadaşlar… Hepimiz çok çalışacağız. Allah’ın izniyle 14’te 14 yapacağız. Çok çalışacağız, çünkü çalışana Allah verir, inanıyoruz” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili 2. sıra adayı Mehmet Kasım Gülpınar’ın da katılmasıyla toplantı devam etti.

Bakan Fakıbaba’nın ayrılmasının ardından SKM’deki toplantı AK Vekil Mehmet Kasım Gülpınar ile devam etti.

AK SKM ziyaretinde, çok çalışmak gerektiği, istişarenin önemi ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a layık olmamız gerektiği belirtildi.

urfa çağdaş şanlıurfa ak parti bakan fakıbaba il seçim kordinasyon merkezi medya sorumlu milletvekili 24 haziran seçim çalışması
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı