Advert
Advert

CHP Tabanı “AYDINLIK” diyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) saflarında uzun yıllar yer almış ve dava uğruna her türlü fedakarlığı yapmış olan CHP tabanı bir araya gelerek Aziz Aydınlık’a destek verme kararı aldı.

CHP Tabanı “AYDINLIK” diyor
CHP Tabanı “AYDINLIK” diyor Admin
Advert

CHP Tabanı adına bir açıklama yapan CHP İl Başkan Yardımcısı ve SİM Başkanı Ahmet Budak Şanlıurfa'da CHP Tabanının bir araya gelerek Aziz Aydınlık'a destek verme kararı aldıklarını vurguladı. 

CHP İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Merkezi Başkanı Budak;” Bizler CHP tabanı olarak yıllardır CHP'nin savunduğu fikre hizmet etmiş kişiler olarak dün bir araya gelerek, Aziz Aydınlık Başkanımıza destek verme kararı aldık. Çünkü bazı çevrelerce parti ile yakından uzaktan bağı olmayan, şimdiye kadar partiye bile uğramamış bazı kişilerin isimleri gündeme getirilerek algı oluşturulmaya çalışıyor. Partimize hizmeti bulunmamış, CHP camiası ile yakından uzaktan alakası olmayan bu kişilerin isimlerinin gündeme getirilmesi bize göre sadece bir algıdan ibaret olmakla birlikte parti teşkilatımıza yönelik senaryoların üretilerek hayata geçirilmeye çalışılmasıdır.

Ben Ahmet Budak başta olmak üzere yıllarca CHP camiasına her türlü desteği vermiş her türlü zorluğa göğüz germiş tabanımızla yaptığımız fikir istişaresi neticesinde 2007 yılı öncesinde partimizde çeşitli görevlerde yer almış ve 2007 yılından günümüze kadar geçen sürede partimizin her kademesinde görev almış ve 2007 yılından bugüne kadar partiden hiç kopmamış isim olan Aziz Aydınlık beye 27.dönem Milletvekilliği sürecinde destek verme kararı aldık.” Dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa CHP Aday adayı aziz aydınlık 24 haziran milletvekili seçimi chp camiası
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı