Advert
Advert

CHP den İsrail’e Kınama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Ahmet Budak, düzenlediği basın toplantısında İsrail tarafından Filistin halkına yönelik yaptığı katliamı sert bir dille kınadı.

CHP den İsrail’e Kınama
CHP den İsrail’e Kınama Admin
Advert

Aziz Budak-Urfa Çağdaş /

Filistin konusunun yüreklerini kanatan büyük bir yara olduğunu ifade eden CHP İl Başkan Yardımcısı Ahmet Budak, “Filistinde yaşananlar büyük bir katliam, bir insanlık dramıdır. Binlerce masum Filistinlinin yaralandığı, 62 kişinin hayatını kaybettiği insanlık dışı saldırıyı lanetliyoruz. Bu dramın en önemli sebebei Filistin sorununun çözümsüzlüğü başta ABD olmak üzere büyük güçlerin hesapsız politikaları ve İsrail’in gaddar tutumudur. Filistin sorunu çözülmeden Ortadoğu’da yaşanan yaşanan sorunların çözüme kavuşması imkânsızdır. ABD’yi bu yanlış politikasını terk etmeye İsrail’i masum sivillere yönelik katliama son vermeye çağırıyoruz. CHP tarihi misyon gereği her dönemde Filistin halkının yanında durmuştur. Geçmişte Filistin Kurtuluş Örgütü’nün Türkiye Temsilciliği CHP İktidarında açılmıştır. Bülent Ecevit ve tüm CHP Genel Başkanları Filistin davasının sadık bir destekçisi olmuştur. ABD ve İsrail’i güçlü bir şekilde kınıyor, hayatını kaybeden Filistinli kardeşlerimize rahmet diliyoruz.

urfa çağdaş şanlıurfa chp il başkanlığı başkan yardımcısı ahmet budak israil filistin kınama yarayan kan filistin sorunu
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı