Advert
Advert

Ova İbrahim Özyavuz diyor

24 Haziran 2018 erken seçimleri için Harran Ovası aşiretleri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa milletvekili aday adayı İbrahim Özyavuz’u milletvekili olarak görmek istiyor.

Ova İbrahim Özyavuz diyor
Ova İbrahim Özyavuz diyor Admin
Advert

Aziz Budak-Urfa Çağdaş / Şanlıurfa Harran İlçesi eski belediye başkanı İbrahim Özyavuz, 24 Haziran 2018 Tarihinden yapılacak Genel seçimlerinde MHP’den 27.Dönem milletvekili aday adayı oldu.

MHP’den Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olan İbrahim Özyavuz, “27. Dönem Şanlıurfa Millet Vekili Aday Adaylığı için başvurumuzu yaptık. Harran ve Akçakale Ovası bizleri yüce mecliste görmek istiyor. Bende hemşerilerime hizmet etmekten gurur ve onur duyarım. Hemşerilerimin hizmetkarı olmaya adayım.” Diye konuştu.

Akçakale ve Harran Ovasının MHP’nin kalesi olduğunu vurgulayan MHP Şanlıurfa Milletvekili aday adayı İbrahim Özyavuz, Ova’da Milliyetçi Hareket Partisi yine eski günlerde olduğu gibi şahlanacağını ve bu dönem Şanlıurfa’dan MHP’nin milletvekili çıkaracağını söyledi.

İSRAİL SALDIRISINA KINAMA

Orantısız güç kullanan İsrail ordusunu şiddetli şekilde kınadığını açıklayan İbrahim Özyavuz, şu ifadeleri kullandı: "İsrail ordusunun 50’den fazla Filistinli göstericinin ölümüne yol açan orantısız güç kullanımını şiddetli şekilde kınıyorum.”

urfa çağdaş şanlıurfa harran akçakale mhp aday adayı ibrahim özyavuz hizmet
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı