Advert
Advert

Gap Vadisi şenlendi. Akın akın gittiler

TFF 2.lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor. bugün 11 Nisan stadyumunda karşılaşacağı Gümüşhane maç öncesi taraftarlar Tesislere akın etti.

Gap Vadisi şenlendi. Akın akın gittiler
Gap Vadisi şenlendi. Akın akın gittiler Admin
Advert

Aziz Budak – Fatma Keber/ Tarihi günlerden birini yaşayan Şanlıurfaspor, Gümüşhane maçına tek hedef galibiyet parolası ile sahaya çıkacak.

11 Nisan Stadyumunda saat 15.30’da seyircisin oynanacak karşılaşma öncesi taraftarlar konvoy halinde futbolculara moral vermek amacıyla tesilere akın etti.

Sarı yeşilli ekibimiz Gümüşhane maçı öncesi kent bütünleşti, şehrin ana caddeleri bayraklarla donatıldı.

Şanlıurfaspor tesislerinden konvoy halinde maçım oynanacağı 11 Nisan  stadyumuna kadar futbolculara destek verecek olan taraftarlar, Seyircisiz oynanacak olan maç için rekor sayıda Şanlıurfalının da gelerek stadyum dışından takımlarına destek verecekleri öğrenildi.

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim, ''Bugün oynayacağımız Gümüşhane maçı için biz teknik heyet ve futbolcular olarak çok iyi hazırlandık. Şampiyonluk yolunda hedefe ulaşmak için Gümüşhane maçını kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Futbolcularımızın moral ve motivasyonu mükemmel bu maçı alarak 1. Lig yolunda önemli bir engelide aşmış olacağız.” Dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa urfaspor Gap Vaidisi urfaspor tesisleri gümüşhane maçı futbolcular moral galibiyet başkan emin yetim
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı