Advert
Advert

Şanlıurfalılar tek vücut oldu

TFF 2.lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor’da, Pazar günü 11 Nisan stadyumunda konuk edeceği Gümüşhane karşılaşmasında tek hedef galibiyet parolası ile sahaya çıkacak.

Şanlıurfalılar tek vücut oldu
Şanlıurfalılar tek vücut oldu Admin
Advert

Aziz Budak – Fatma Keber/ Pazar günü 11 Nisan Stadyumu tarihi günlerinden birini yaşayacak. Sarı yeşilli ekibimiz Gümüşhane ile karşılaşacak. Şampiyonluk karşılaşması öncesi kent bütünleşti, şehrin ana caddeleri bayraklarla donatıldı.

Pazar günü 11 Nisan stadyumunda oynanacak olan Şanlıurfaspor- Gümüşhanespor karşılaşması için Şanlıurfalılar kenetlendi. Seyirc isiz oynanacak olan maç için rekor sayıda taraftarın gelerek stadyum dışından takımlarına destek verecekleri öğrenildi.

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim, ''Pazar günü kendi sahamızda önemli bir maçımız var. Biz teknik heyet ve futbolcular olarak çok iyi hazırlandık. Şampiyonluk yolunda hedefe ulaşmak için Gümüşhane maçını kazanmamız lazım. İnşallah top da bizi sevecek ve maçtan 3 puanla ayrılacak ve 1. Lige çıkma yolunda büyük bir adım atmış olacağız.'' diye konuştu.

Öte yandan Gümüşhane maçı hazırlıklarını tamamlayan Şanlıurfaspor maç saatini beklemeye başladı. Şanlıurfasporumuzda cezalı ve sakat futbolcunun olmadığı belirtildi.

urfa çağdaş şanlıurfa urfaspor 11 nisan stadyumu şampiyonluk maçı emin yetim taraftar destek seyircisiz maç
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı