Advert
Advert

Ak Parti’de tanıtım toplantısı yapıldı

Beyazgül; yeni il kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla tanıtım toplantısı yaptı

Ak Parti’de tanıtım toplantısı yapıldı
Ak Parti’de tanıtım toplantısı yapıldı Admin
Advert

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı  Zeynel Abidin Beyazgül, toplantıda yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bildiğiniz üzere ilçe kongrelerimiz ve ardından 25 Şubat’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla büyük bir coşkuyla tamamladık. Ben, Partim adına geçen kongrelerimizle ilgili halkımıza teşkilatlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Özellikle il kongremizde yağmur çamur demeden yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızın yoğun katılımı hem bizleri, hem de sayın Cumhurbaşkanımızı mutlu etmiştir. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan kadın kolları ve il gençlik kolları kongrelerimizi yapacağız. Bugün burada gençlik kollarımızın ve kadın kollarımızın yeni görevlendirilen genç dava arkadaşlarımızın tanıtım toplantısında sizlerle olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kadın kollarımıza Demet Saatçı Güven ve gençlik kolları başkanlığına ise Mehmet Salih Saraç genel merkezimiz tarafından görevlendirilmiştir. İnşallah bu kongrelerimizi tamamladıktan sonra durmak yok yola devam sloganıyla 2019 ve 2023 hedeflerimize doğru, genç arkadaşlarımızla ve tüm teşkilat mensuplarımızla şevkle çalışmaya devam edeceğiz. tekrardan hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”

 Toplantıda Milletvekili M. Ali Cevheri ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’de yeni Başkanları tebrik ederek başarılar dilediler.

urfa çağdaş şanlıurfa ak parti il başkanı tanıtım toplantısı il başkanı beyazgül milletvekili cevheri başkan baydilli kadın kolları gençlik kolları
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı