Advert
Advert

Türkiye'nin ilk vampir dizisi geliyor

İnternet üzerinden yayınlanacak olan 'Gölge' adlı vampir dizisinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları rol alıyor.

Türkiye'nin ilk vampir dizisi geliyor
Türkiye'nin ilk vampir dizisi geliyor Admin
Advert

Fatma Keber - Urfa Çağdaş / Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, kendi hayal ürünleri olan (Gölge) dizisini çekiyor. Görüntü Yönetmenliğini Ali Şekeroğlu'nun yaptığı filmde Şanlıurfa Çağdaş Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fatma Keber’de rol alıyor.  İnsanlarla vampirler arasındaki mücadeleyi anlatan dizide Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik yerleri de tanıtılıyor.

Yapımcı ve yönetmen Emre Aşkın, Gölge dizisi hakkında yaptığı açıklamada, “Günümüzde internet dizileri fenomen olduğu için baya abuk sabuk diziler çekiliyor. Şanlıurfa’da da gençlerin çok güzel çekeceği için böyle bir projeye girdik. Gerçekten Urfa halkı sanatsever, sanata özen gösteriyorlar, çekimlerde ellerinden geldiği kadar bizlere destek oluyorlar. Kentimizde çektiğimiz bu dizide Şanlıurfa’nın tarihi yerlerini de göreceğiz. Bu diziyi sıfır bütçe ile kendi imkanlarımızla çekiyoruz. Biliyorsunuz Şanlıurfa açık bir plato, sinema için bulunmaz bir yer. Burada kamera karşısına çıkmamış gençlerimizde var bu gençlerimizi de eğitiyoruz.” Dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş türkiye nin ilk vampir dizisi Gölge dizisi şanlıurfa çekimleri şehir tiyatroları internet yayını
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı