Advert
Advert

CHP Basını hatırladı

CHP Şanlıurfa'da Kadın Kolları Başkanlığına getirilen Günay İpek Şanlıurfa’da görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek, basınla tanışma toplantısı düzenledi. Yapılan toplantıda açıklamalar tatmin etmedi.

CHP Basını hatırladı
CHP Basını hatırladı Admin
Advert

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığında yapılan il kongresi ardından kadın kolları başkanı ve yönetimi de belli oldu. Kadın Kolları Başkanı olduktan sonra yönetimi ile beraber basın mensupların önüne çıkan başkan Günay İpek ve yönetimi yapacakları çalışmaları ve yapılması gerekenleri basın mensupları ile paylaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa'da İl Başkanı Neşe Tanal, “Yeni Kadın kolları Başkanımızı size ve kamuoyuna tanışmak istiyorum. Günay İpek yeni Kadın Kolları İl Başkanımız buradan kendisine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bütün memleketimize, Cumhuriyet Halk Partisi adına güzel şeyler olacağını düşünüyorum.” dedi.

İl başkan yardımcısı Neşe Tanal’ın ardından konuşan kadın kolları başkanı Günay İpek, "Partimizin kadın kollarına bugün yeni bir heyecan, yeni bir umut ve yeni bir şevkle cumhuriyet değerlerini özümsemiş, bayan neferleriyle karanlığa karşı aydınlık, gericiliğe karşı ilericilik şiarıyla yine milletimize hizmet etmeye aynı azim ve kararlılık devam etmektedir. Şanlıurfa'ya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum"  şeklinde konuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa CHP kadın kolları basınla buluşma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı