Advert
Advert

Şanlıurfaspor için sevindirici haber

Şanlıurfaspor’un şampiyonluk yolunda önündeki en büyük engel olan Transfer Tahtası yarın açılıyor. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Belediye başkanları ile yaptığı toplantıda Sarı Yeşilli ekibe destek sözü çıktı.

Şanlıurfaspor için sevindirici haber
Şanlıurfaspor için sevindirici haber Admin
Advert

Aziz Budak – Urfa Çağdaş/ Bakan Fakıbaba, Şanlıurfaspor’un maddi sıkıntılarını gidermek amacıyla belediye başkanları ile yaptığı toplantıda Şanlıurfaspor taraftarlarını sevindiren gelişmeler yaşandı. Yapılan toplantıda Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, Haliliye Belediyesi, Eyyübiye Belediyesi ve Karaköprü Belediyesi Şanlıurfaspor’a destek olacaklarını belirttiler. Yapılacak bu destekler sonrası yarın Transfer Tahtası açılacak ve Şanlıurfaspor’un önünde hiçbir engel kalmayacak. Transferlerin takıma katılmasıyla beraber Şanlıurfaspor, güçlü bir takım ile şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyecek.

Urfa Çağdaş Gazetesi olarak, Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba , Vali Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İlçe Belediye Başkanları Fevzi Demirkol, Mehmet Ekinci ve Metin Baydilli Olmak Üzere Tüm Emeği Geçenlere Teşekkür Ediyoruz.

urfa çağdaş şanlıurfa şanlıurfa çağdaş gazetesi Bakan Fakıbaba şanlıurfaspor transfer tahtası belediye başkanları destek sözü
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı