Advert
Advert

Yenice Spor Kompleksi İnşaatı İlerliyor

Gençlik, spor ve eğitim yatırımlarına büyük önem veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un projelendirdiği ve yapımına başlanan Yenice Spor Kompleksi’nde çalışmalar devam ediyor.

Yenice Spor Kompleksi İnşaatı İlerliyor
Yenice Spor Kompleksi İnşaatı İlerliyor Admin
Advert

İçerisinde 500 kişilik kapalı tribünlü profesyonel nitelikte çim zeminli futbol sahası, sosyal donatıları ve farklı spor alanlarının yer alacağı Yenice Spor Kompleksi, ilçedeki sportif aktivitelere büyük bir hareket katacak.

Eyyübiye’deki eğitim kampüslerine yakınlığıyla da ilgi odağı olacak spor kompleksi inşaatında zemin tesviyesi, ihata duvarları, yüksek çit imalatı ve sosyal donatı inşaatları büyük oranda tamamlandı.

İlçenin dört bir yanındaki 27 adet halı saha, AK Evler Spor Salonları ve Eyyübiye Millet Bahçesi’ndeki spor tesisleri ile birlikte gençlerin spor hayatında önemli bir yer edinecek olan Yenice Spor Kompleksi, spor turnuvalarının yapılması için de altyapı olacak.

Salon sporlarında ulusal ve uluslararası başarılar elde eden Eyyübiye Belediyespor Kulübü’nün, tesisin hizmete sunulmasıyla futbolda da büyük başarılara imza atması, profesyonel futbolcular yetiştirmesi bekleniyor.

urfa çağdaş eyyübiye yenice spor kompleksi inşaat
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı