Advert
Advert

Viranşehir Belediyesinden amatör spor kulüplerine destek

Urfa’nın Viranşehir ilçesinde faaliyet yürüten amatör spor kulüplerinin yöneticileri ile bir araya gelen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, spora ve sporcuya yönelik yatırımların devam edeceğini belirtti.

Viranşehir Belediyesinden amatör spor kulüplerine destek
Viranşehir Belediyesinden amatör spor kulüplerine destek Admin
Advert

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin başkanları ve yöneticileriyle bir araya geldi. Kulüplerin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Ekinci, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi spora teşvik etmek amacıyla, amatör kulüplerimize olan desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen buluşmaya; Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, Viranşehir Spor Kulüp Başkanı Nurettin Karakış, Viranşehir Eğitim Gücü Spor Kulüp Başkanı Nedim Özkan, Viranşehir Gücü Spor Kulüp Başkanı Ferhat Uzun ve Viranşehir Sanayi Kulüp Başkanı Fahrettin Baydar, idman yurdu spor kulüp başkanı Ahmet Saçı kırmızı katıldı.

Viranşehir’deki amatör spor kulüplerine de her yıl düzenli olarak imkanlar dahilinde maddi destek sağladıklarına dikkat çeken Başkan Ekinci, yeni sezonda da amatör spor kulüplerin deplasman gidiş-gelişlerini karşılayacaklarını söyledi. Kulüplere maddi destek sağlayacaklarının sözünü de veren Ekinci, “Belediye olarak temel amacımız spora ve sporcularımıza sahip çıkmak, onların yanında olduğumuzu göstermek. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kulüplerimize desteğimiz her zaman devam edecek. Hepimizin ortak hedefi; çocuklarımızı, gençlerimizi son yıllarda artan kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Bu konuda gönüllülük esasıyla, amatör ruhla çalışan sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve şimdiden başarılı bir sezon geçirmenizi diliyorum” dedi.

Kulüp yöneticileri de, göreve geldiği günden bu yana amatör spor kulüplerine ve amatör sporculara desteğini sunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür ettiler.

urfa çağdaş viranşehir belediyesi spor destek amatör kulüp
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı