Advert
Advert

Zafer Turan'dan Haftanın Değerlendirmesi

Astor Enerji Şanlıurfaspor'da sezonun 5. hafta değerlendirmesini yapan Teknik Direktör Zafer Turan, "Ümitsizlik yok, hedefimize doğru ilerleyeceğiz" dedi.

Zafer Turan'dan Haftanın Değerlendirmesi
Zafer Turan'dan Haftanın Değerlendirmesi Admin
Advert

Trendyol 1 Lig'de 5. haftanın ardından ilk mağlubiyetini alan sarı yeşilli ekip Astor Enerji Şanlıurfaspor'da Teknik Direktör Zafer Turan haftanın değerlendirmesi için kameraların karşısına geçti. Kulüp tesislerinde yerel ve ulusal basın temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşan Teknik Direktör Turan, milli takım arasından sonra istedikleri sonucu alamadıklarını belirtti.

Maçı değerlendiren Turan, özellikle yaşanan sakatlıkların büyük üzüntü oluşturduğunun altını çizdi. Ardaiz ve Barış Ekincier'in sağlık durumları hakkında bilgiler de veren Turan, "Maalesef istediğimiz sonucu alamadan Ankara'dan döndük. Göreve geldiğimiz 10 maçtan sonra ilk yenilgimizi almak bizleri de üzdü. Bazı hakem hataları vardı ancak sonuçta mağlup olan taraf biz olduk. Şimdi aramıza katılan mevcut futbolcularımızın da performansını istenilen düzeye çekerek sezonun diğer maçlarına odaklanmalıyız. 12'si ilk yarı 17'si ikici yarı olmak üzere önümüzde daha 29 maç var. Karamsarlığa kapılmıyoruz ve hedeflerimize doğru ilerlemek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

urfa çağdaş şanlıurfaspor haftanın değerlendirmesi maç sezon milli takım
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı