Advert
Advert

Eyyübiyeli Minikler Şampiyonluk Getirdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Koordinesinde, Mardin Valiliği, Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Artuklu Belediyesi’nin destekleriyle, Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından 24-27 Ağustos 2023 tarihlerinde Mardin’de düzenlenen Türkiye Ju Jitsu Şampiyonası’na katılan Eyyübiyeli minikler, şampiyonluk dereceleriyle döndü.

Eyyübiyeli Minikler Şampiyonluk Getirdi
Eyyübiyeli Minikler Şampiyonluk Getirdi Admin
Advert

Mardin Artuklu Kapalı Spor Salonu’nda, 39 ilden 307 sporcunun katılımıyla düzenlenen Türkiye 1. Ferdi Ju Jitsu Şampiyonası’na Şanlıurfa’dan katılan Eyyübiye Belediyesi Selçuklu AK Evler Spor Salonu sporcuları, Türkiye Şampiyonluğu ve birincilik dereceleri elde ettiler.

AK Evler Spor Salonları Karate Antrenörleri İbrahim Caşut ve Mehmet Mert nezaretinde şampiyonaya katılan Murat Caşut alt minik yıldızlarda Türkiye şampiyonu olurken, minik yıldızlarda Alican Amilug, yıldızlarda ise Medet Çiftçi, Hasan Mest, Ahmet Kızılay ve Eyyüp Polat birincilik dereceleri elde etti. Madalyalarını alarak memleketleri Şanlıurfa’ya dönen minik şampiyonlar, mutluluklarını aileleri ve arkadaşlarıyla paylaştı.

Minik şampiyonlar, önümüzdeki ay yapılacak Balkan Şampiyonasına Milli takım bünyesinde iştirak edecekler.

URFA ÇAĞDAŞ ŞANLIURFA EYYÜBİYE MİNİK SPORCU BAŞARI ŞAMPİYONLUK
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı