Advert
Advert

Jimnastik kursu ile sağlıklı bireyler yetişiyor

Viranşehir Belediyesi’nin ‘Haydi çocuklar spora’ sloganıyla başlattığı yaz dönemi kursları kapsamında faaliyet gösteren jimnastik kursu çocukların yoğun ilgisini görüyor.

Jimnastik kursu ile sağlıklı bireyler yetişiyor
Jimnastik kursu ile sağlıklı bireyler yetişiyor Admin
Advert

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatıyla Viranşehir Belediyesi Spor Kompleksi’nde 10 branşta açılan yaz kursları, tüm hızıyla devam ediyor. Sağlıklı bireyler yetiştirmeyi ve ülke sporuna başarılı profesyonel sporcular kazandırmayı hedefleyen Viranşehir Belediyesi’nin başlattığı kurslardan birisi olan jimnastik kursu, çocukların büyük ilgisini görüyor. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri uzman eğitmenler tarafından verilen kurslara katılan 5-12 yaş aralığındaki çocuklar, sağladığı pek çok fayda ile dikkat çeken jimnastiği öğrenme fırsatı buluyor. Kursta eğitim gören geleceğin yıldız sporcu adayları,  eğitim süreleri boyunca fiziki, sosyal ve manevi eğitimlerle profesyonelliğe giden yolda önemli adımlar atıyor.

JİMNASTİK KURSU ÇOCUKLARIN FİZİKSEL GELİŞİMİNE KATKI SUNUYOR

Viranşehir Belediyesi’nin açtığı jimnastik kursu sayesinde çocuklar, kas kemik yapılarını kuvvetlendiriyor, bedenlerini daha bilinçli bir şekilde kullanmayı öğreniyor ve duruş bozukluklarının önüne geçiyor. Çocuklar ayrıca eğitim dönemlerinde denge, kuvvet, çabukluk, esneklik, el-göz koordinasyonu, sinir-kas koordinasyonu ve bedenlerini bilinçli bir şekilde kullanabilme yeteneği kazanıyor.

Kursa katılan öğrenciler, jimnastik yaparak tatillerini en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirterek, verilen kurs nedeniyle Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Viranşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

urfa çağdaş viranşehir belediyesi jimnastik kursu gençler spor
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı