Advert
Advert

Şanlıurfaspor'da Haftanın Değerlendirmesi

Astor Enerji Şanlıurfaspor'da Teknik Direktör Efe İnanç, Kaptan Mehmet Yiğit ile yıldız futbolcu Cumali Bişi haftanın değerlendirmesini yaparak taraftara çağrıda bulundu.

Şanlıurfaspor'da Haftanın Değerlendirmesi
Şanlıurfaspor'da Haftanın Değerlendirmesi Admin
Advert

Trendyol 1. Ligi'nde ilk iki haftayı kayıpsız kapatan sarı yeşilli ekip Astor Enerji Şanlıurfaspor'da moraller yerinde. Adana maçı ile birlikte verilen iki günlük iznin ardından dün akşam saatlerinde kulüp tesislerinde bir araya gelen teknik heyet ve futbolcular Boluspor maçı hazırlıklarına start verirken, antrenman öncesi basın toplantısı düzenlendi.

İNANÇ: AYAKLARIMIZ YERE SAĞLAM BASARAK DEVAM ETMELİYİZ

Toplantıda ilk olarak Teknik Direktör Efe İnanç, Altay ve Adana maçlarından 3'er puanı alan tüm futbolcularını tebrik etti. Takım içerisindeki uyumun her geçen gün daha da iyiye gittiğini de belirten Teknik Direktör İnanç, "7 Temmuzdan bu yana kamp çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürdük. Şampiyonluğun sevincini yaşayaraktan Trendyol 1. Ligin heyecanıyla çalışmamıza başladık. İlerleyen süreçlerde Zafer hocamızın rahatsızlığı sebebiyle takım çalışmalarını biz devam ettirdik. Trendyol 1. Lig kolay bir lig değil. Burada köklü takımlar var. Senelerce bu ligde mücadele eden, bu ligin oynayış tarzında iyi bilen takımlar var ama iki haftalık sürece baktığımız zaman aldığımız 6 puan çok sevindirici. Hem geçen seneden kalan oyuncular olsun hem de bu sene aramıza katılan oyuncular bizi çok memnun ediyor. Ama bu lig kolay bir lig değil. Her maç çok zor. Ayaklarımız yere sağlam basarak devam etmemiz lazım. Önce Şanlıurfaspor'un takım altyapısını oluşturmak ve ilerleyen haftalarda daha rahat bir şekilde hem oyun kalitemizi arttırmak hem de Şanlıurfaspor’u üst seviye getirmek için çalışmalarımızı yapacağız. Bu süreçte oyuncularımız gerçekten çok iyi çalışıyorlar. Urfa şehrini ve takımını sahipleniyorlar. Onların çalışmaları istekleri bizi çok memnun ediyor ve bu da işimizi rahatlatan bir ortam. Yönetim kurulumuz da elinden gelen gayreti gösteriyor. Ama en önemli iş futbolcularımıza düşüyor. Amacımız iki haftadan bu yana yakaladığımız bu başarı grafiğini sürdürmektir. Bu anlamda futbolcularımıza güveniyoruz" dedi.

YİĞİT: TAKIM İÇİNDEKİ UYUM SKORLARA YANSIYOR

Takım Kaptanı Mehmet Yiğit ise bu yıl takıma dahil olan futbolcuların kısa sürede uyum sürecini aştığını ve bu uyumun skorlara yansıdığını söyledi. İleriki günlerde bu uyumun daha da pekişmesi ile daha iyi bir futbol ortaya çıkacağını dile getiren Kaptan Yiğit, "Geçen yıldan bu yana güzel giden bir süreç vardı. Yeni bir lig ve yeni bir heyecan var şimdi. Şanlıurfa şehri hem kulüp olarak hem takım olarak buna hazırdı. İlk haftada bunu gösterdik. Oyun anlamında da fena değiliz ama yeni gelen arkadaşlarımızla bir uyum sürecimiz var. İlk iki haftada bunu sahaya az yansıttık, bu da çok şükür skorlara yansıdı. Şimdi de önümüzde Boluspor maçı var. Birbirlerine alışan bir ekip olacağız. İnşallah Boluspor maçını kazasız belasız atlayıp yüzümüzün akıyla buraya dönmek isteriz. Zor bir lig içerisindeyiz ve son  10 yılın en çetin ligi şu an. Ayaklarımızı her zaman sağlam yere basacağız. Çünkü hem kulüp olarak ben şehir olarak geçen yıl başarılı bir takımımız vardı. Bu başarıyı aynı şekilde taraftarlar bizden bekliyor. Daha önce de ben bu takımda bulundum ve bu takım en güzel şeyleri hak ediyor. El ele vererek takımımızı en iyi yerlere getirme gayretindeyiz" şeklinde konuştu.

BİŞİ: DAHA DA İYİ OLACAĞIZ

Doğduğu toprakların renkleri ile mücadele etmenin kendisi için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu belirten Cumali Bişi ise "Öncelikle şehrimiz olan Şanlıurfaspor'a hayırlı uğurlu olsun. İki karşılaşmadan da galibiyet almanın gururu ve sevinci bizim için bambaşka. Geçen yıl da çok çalıştık. Aynı tempoyla başladığımız yeni sezonda hak ettiğimiz sonuçlar aldık. Bu yüzden bütün şehir olarak mutluluğumuzun devamı için önümüzde çok önemli bir deplasman var ve şimdi Bolu'ya hazırlanıyoruz. İnşallah oradan da istediğimizi alarak Trendyol 1. Lig’de Erzurum maçı ile taraftar kitlesi ile Urfaspor'u en iyi yerlere taşımaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

urfa çağdaş şanlıurfaspor efe inanç spor futbolcu
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı