Advert
Advert

Seyrantepe'de Çocuklar Zamanını Sporla Değerlendiriyor

Karaköprü Belediyesinin Seyrantepe Mahallesine kazandırdığı kapalı spor merkezinde açılan spor kurslarında çocuklar yaz tatilini spor yaparak verimli bir şekilde değerlendiriyor

Seyrantepe'de Çocuklar Zamanını Sporla Değerlendiriyor
Seyrantepe'de Çocuklar Zamanını Sporla Değerlendiriyor Admin
Advert

Karaköprü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından çocukların boş zamanlarını sporla değerlendirmesi için açılan spor kursları çocukların ve gençlerin uğrak yeri haline geldi. İlçenin en büyük mahallelerinden olan Seyrantepe’de gençlerin spor yapabilmesi için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli tarafından kazandırılan kapalı spor salonunda açılan spor kurslarıyla çocuklar yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendiriyor. Açılan kurslarda çocuklar antrenmanlarla bedensel gelişim gösterip hedefledikleri spor branşlarıyla ilgili temel eğitim alıyor.

Seyrantepe Spor Merkezinde açılan basketbol, voleybol ve futbol kurslarında 7-14 yaş arası kız ve erkek çocuklar eğitim alırken, kurslara katılım gösteren gençlerin spora adapte olup spor disiplini kazanması için uzman antrenörler tarafından programlı bir şekilde temel spor ve branş eğitimleri veriliyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de gençlerin spor yapmasına çok önem verirken, ilçeye yeni spor alanları kazandırdıklarını ve buradan çocukların faydalandığını görmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Baydilli, “Spor sadece sağlıklı yaşam veya fiziksel gelişim için önemli değildir. Küçüklükten itibaren bir spor dalıyla uğraşan insanlar disiplinli, planlı ve mücadeleci bir yapıya bürünür. Zafere ulaşmak için mücadele etmenin, çalışmanın ne kadar önemli olduğunun farkına varır. Bu anlamda çocuklarımızın küçüklüğünden itibaren bir spor dalıyla ilgilenmesini çok önemsiyoruz.

Seyrantepe Mahallemize kazandırdığımız kapalı spor merkezimizi de faaliyete geçirdik ve çocuklarımız burada sevdikleri branşlarda kurs görüyorlar. Çocuklarımızın bu şekilde mutlu olduklarını, sporla ilgilenip bu yaşta sağlıklı yaşama adapte olduklarını görmek bizi çok mutlu ediyor. Kurslarımıza ilgi gösteren çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kurslara gelen çocuklar da mahalleye kazandırılan spor salonu ve sunulan kurs imkanlarından dolayı mutlu olduklarını ifade ederken, bu imkânları kendilerine sağlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Öte yandan, kurslara başvuru yapmak isteyen 7-14 yaş grubu çocuklar için müracaat ve kayıt işlemleri yapmak isteyen veliler Karaköprü Belediyesine ait spor merkezlerine gidip kayıt oluşturabilir.

urfa çağdaş karaköprü belediyesi çocuk spor kurs
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı