Advert
Advert

Şanlıurfaspor Kampı Galibiyetle Kapattı

Şanlıurfaspor, Bolu kampının son hazırlık maçında Boluspor karşısında Muhammet Aslantaş'ın iki güzel golü ile karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.

Şanlıurfaspor Kampı Galibiyetle Kapattı
Şanlıurfaspor Kampı Galibiyetle Kapattı Admin
Advert

2023-2024 sezonunda Trendyol 1.Ligi'nde mücadele edecek Şanlıurfaspor, yaklaşık bir ay süren kamp döneminin son gününde Boluspor ile hazırlık maçına çıktı. Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Şanlıurfaspor, her iki yarı da kaydettiği birer golle karşılaşmadan 0-2'lik skorla ayrıldı.

Teknik Direktör Efe İnanç'ın taktik verdiği Şanlıurfaspor'da golleri 45. ve 57. dakikada Muhammet Aslantaş kaydetti. Maçta futbolcuların performansı izleyenlerden alkış alırken, takım içerisindeki uyum takdir topladı.

BAŞKAN İZOL VE YÖNETİM MAÇI İZLEDİ

Takımın Bolu'daki kamp sürecini takip eden Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol ve yönetim de Atatürk Stadına gelerek karşılaşmayı izleyen isimler arasında yer aldı. Maçın ardından oyuncuları tebrik eden Başkan İzol, "Her geçen gün daha da iyi olacağız. Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor'umuz her zaman en iyisini hak ediyor. Bizler de bu başarının elde edilebilmesi için var gücümüzle çalışmaya ve takımımızın yanında yer almaya devam edeceğiz" dedi.

urfa çağdaş şanlıurfaspor boluspor hazırlık maçı galibiyet kamp
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı