Advert
Advert

Seyrantepe’deki Gençler Zamanını Sporla Değerlendiriyor

Karaköprü’nün en hızlı büyüyen mahallesi olan Seyrantepe’de geçtiğimiz günlerde hizmete sunulan Kapalı Spor Salonu gençlerin ve çocukların yoğun ilgisini görüyor.

Seyrantepe’deki Gençler Zamanını Sporla Değerlendiriyor
Seyrantepe’deki Gençler Zamanını Sporla Değerlendiriyor Admin
Advert

Karaköprü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından açılan kurslarda çocuklar zamanlarını spor yaparak değerlendiriyor.

Geçtiğimiz günlerde hizmete sunulan Seyrantepe Kapalı Spor Salonunda açılan basketbol, voleybol, tekvando, kurslarında 7-14 yaş arası kız ve erkek çocuklar eğitim alırken, kurslara katılım gösteren gençlerin spora adapte olması ve spor disiplini kazanması hedefleniyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Seyrantepe Mahallemizdeki gençlerin spor yapmasına, sporla fiziksel ve zihinsel gelişim göstermelerine çok önem verdiklerini söyledi.

Gençlerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Baydilli, “Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa'mızda bizde Karaköprü Belediyesi olarak çocuklarımızı ve gençlerimizi önemsiyoruz. Gençlerimizin spor yapmaları için tesisler yapıp hizmete sunuyoruz. Son olarak Seyrantepe Mahallemize, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ve Valimiz Salih Ayhan’ın katılımıyla çok güzel bir tesisin açılışını yaptık. Burada en önemlisi çocuklarımız zamanını spor yaparak verimli değerlendiriyor." dedi.

Kurslara katılan çocuklar Kapalı Spor Salonunu Seyrantepe Mahallesine kazandıran Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür ettiler.

urfa çağdaş karaköprü seyrantepe spor salonu çocuklar ilgi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı